fbpx

Huawei lanseaza noi solutii si switch-uri CloudEngine S-series


Huawei a anutat 16 noi modele de echipamente tip switch CloudEngine S-series. Dintre modelele nou lansate, CloudEngine S12700E este un switch core dedicat pentru retele tip campus care utilizeaza chipset-uri solare pentru o capacitate superioara de switching care poate ajunge pana la 57.6 Tbit/s.

CloudEngine S12700E, cu multitudinea sa de caracteristici, este parte integranta a ofertei Huawei proiectata pentru a se adapta la etapa Wi-Fi 6. Cu automatizare superioara a retelei, cu capabiitati O&M si AI, solutiile CloudCampus sunt gandite pentru a creste eficienta serviciilor si pentru a a sustine companiile, indiferent de dimensiunea lor, in dezvoltarea unor retele de servicii.

Kitty Fok, Managing Director al International Data Corporation (IDC) China, afirma: „Transformarea digitala a intrat intr-o noua faza. IDC preconizeaza ca pana in 2020, aproximativ 55% dintre companii vor avea dezvoltate capabilitati de ‘luare a deciziilor digitale’ pentru a putea obtine informatii, autonomie si colaborare la o noua scala.” In acest model de organizatie digitala, reteaua va deveni fundamentala si la fel de necesara precum oxigenul, in vreme ce procesele de management vor fi mai simple decat oricand.

„Retelele de tip campus, care servesc ca baza de plecare pentru dezvoltarea unei platforme digitale pentru organizatii, isi muta centrul de greutate de la conectivitatea datelor catre conectivitatea serviciilor. Ca atare, retelele construite pe modelul de campus sunt o prioritate in agenda noastra „, a declarat Zhao Zhipeng, Presedinte al diviziei Campus Network Domain, Data Communication Product Line, Huawei. „In era Wi-Fi 6, retelele campus ar trebui sa aiba noi caracteristici, inclusiv o capacitate super-mare, o latenta extrem de scazuta de 10 milisecunde, configurarea simplificata si capacitatea de auto-reparare in cazul unor defectiuni in retea. Retelele de tip campus ar trebui sa utilizeze, de asemenea, o arhitectura deschisa, facilitand o evolutie fara probleme a retelelor de la modelele traditionale de campus la retele inteligente si simplificate. ”

Retelele moderne de tip campus, inteligente si simplificate, se concentreaza pe conectivtatea serviciilor

  • Management automatizat: Eficienta gestionarii retelelor se poate imbunatati cu pana la 80% cu solutiile Huawei. Odata cu utilizarea intensa a aplicatiilor de business mobile si cloud, gestionarea politicii de retea devine mai complexa ca niciodata. Ca raspuns, solutia Huawei CloudCampus ofera un centru unic de gestionare a retelei care automatizeaza planificarea retelei, implementarea, politica si monitorizarea retelelor WLAN, LAN si WAN utilizand interfete grafice (GUI), fara a mai fi nevoie de traditionalele linii de comanda (CLI).
  • O&M inteligent: Erorile pot fi corect si rapid redresate doar atunci cand experienta utilizatorilor poate fi masurata cantitativ. Tocmai de aceea Huawei a realizat un upgrade substantial al componentei de Machine Learning (ML) si al sistemului inteligent O&M bazat pe AI. Acest nou sistem furnizeaza evaluari cantitative ale experientei, analizeaza cauzele si ofera predictii inteligente, permitand ca erorile de retea sa fie localizate si rezvolvate in numai cateva minute.
  • Deschidere all-layer: Solutiile CloudCampus sunt proiectate sa permita integrare cu tehnologii de orice layer, pentru a simplifica optiunile de upgrade si oportunitatile de dezvoltare a retelelor enterprise. Pana in prezent, Huawei si-a testat interoperabilitatea multi-vendor cu peste 800 de modele de echipamente de retea de la cei mai importanti producatori din lume, a incheiat peste 40 parteneriate pentru managementul retelei, autentificare, securitate si alte domenii critice care vizeaza integrarea la nivel de ansamblu al infrastructurii.

Pentru mai multe detalii privind cele mai noi solutii de switching de la Huawei, consultati pagina producatorului.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii