fbpx

Huawei lanseaza primul gateway de securitate integrat in cloud


Securitatea retelei virtuale cloud-based pentru companii va fi la performante mari si usor de administrat.

Huawei a lansat primul gateway de securitate integrata in cloud de nivel terabit, USG9000V, in cadrul Conferintei RSA 2017. Acest produs este conceput pentru a oferi protectie la nivel software pentru securitatea retelelor virtuale, de inalta performanta, pe mai multe nivele si usor de administrat. In plus, intampina nevoile de implementare a serviciilor de securitate, lansarea rapida a serviciilor in faza operationala, expansiunea flexibila a capacitatii si procesul de operatiuni & mentenanta eficient – ajutand astfel companiile sa-si imbunatateasca capabilitatile de securitate cloud-based.

Fiind un produs software implementat in cloud, gateway-ul de securitate Huawei USG9000V este compatibil cu principalele platforme de cloud din industrie, oferind o multitudine de servicii de securitate pentru retelele virtuale ale clientilor lor. Folosind arhitectura cloud-based cu planurile de control si forwarding separate, si bazandu-se pe arhitectura elementelor de retea de forwarding cu distributie pentru load balancing, USG9000V implementeaza elemente de retea scale-out si scale-in flexibile, suporta un maxim de 128 de masini virtuale per cluster, si ofera capabilitati de forwarding de pana la 2,5 Tbps. In plus, suporta un backup intre unitatile de procesare de servicii pentru a raspunde cerintelor utilizatorilor pentru inalta disponibilitate. Prin managementul centralizat al planului de control, USG9000V poate administra configuratiile a 128 de masini virtuale si poate planifica resursele comune pentru VM-uri, reducand dificultatile ce pot aparea in managementul serviciilor.

In cazul utlizatorilor enterprise, serviciile cloud-based au cerinte mai ridicate pentru implementarea automata, scalabilitatea performantei si informatiile O&M.

Huawei USG9000V va fi disponibil incepand cu al doilea trimestru din 2017.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii