fbpx

Huawei OceanStor 18000 V3 – Cel mai bun din categorie


Sistemul de stocare critic pentru desfasurarea activitatii, de ultima generatie, Huawei OceanStor 18000 V3 a fost declarat „Cel mai bun din categorie” in Ghidul cumparatorului de matrice de stocare ultraperformante DCIG 2016-17, obtinand cel mai mare punctaj posibil dintre toate produsele evaluate. Acest fapt demonstreaza calitatile sistemului OceanStor 18300 V3 pe piata concurentiala si reflecta

Sistemul de stocare critic pentru desfasurarea activitatii, de ultima generatie, Huawei OceanStor 18000 V3 a fost declarat „Cel mai bun din categorie” in Ghidul cumparatorului de matrice de stocare ultraperformante DCIG 2016-17, obtinand cel mai mare punctaj posibil dintre toate produsele evaluate. Acest fapt demonstreaza calitatile sistemului OceanStor 18300 V3 pe piata concurentiala si reflecta buna reputatie de care se bucura, atat in randul clientilor, cat si al analistilor.

Ghidul cumparatorului de matrice de stocare ultraperformante DCIG analizeaza pe larg tehnologiile, valoarea comerciala, eficienta globala, fiabilitatea datelor din sistemele de stocare ultraperformante, precum si alti factori. Este unul dintre cele mai importante puncte de reper ale industriei, fiind utilizat de directorii IT atunci cand cumpara infrastructuri pentru centre de date. Evalueaza, puncteaza si determina rangul pentru mai mult de 100 de caracteristici a 15 produse de la 7 furnizori de spatii de stocare diferiti. Produsele sunt apoi sortate în categoriile Cel mai bun din categorie, Recomandat și Excelent, permitand organizatiilor sa ia decizii extrem de bine informate cu privire la matricea de stocare ultraperformanta care se potriveste cel mai bine nevoilor lor.

De la lansarea sa in mai 2015, OceanStor 18000 V3 continua sa modeleze viitorul industriei de stocare ultraperformante, prin combinarea arhitecturii de varf a industriei cu caracteristici bogate si solutii adaptate. Deja si-a lasat amprenta in randul elitei mondiale, oferind servicii pentru mai mult de 25 de intreprinderi din topul Fortune 500, al celor mai profitabile 500 de companii la nivel mondial, care au fost foarte satisfacute de rezultat.

Ramanand dedicat conceptului de „date la cerere”, Huawei Storage continua sa promoveze inovatia tehnica, ajuta clientii sa construiasca bazine de resurse cu stocare convergenta orientate spre centre de date de tip cloud orientate si consolideaza infrastructurile de stocare, permitand datelor sa circule liber intre aplicatii, asigurand in acelasi timp transformarea rapida a cloud-urilor cu servicii automatizate si date la cerere.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii