fbpx

Huawei participa la prima intalnire a Project Teams Gathering (PTG)


Huawei a participat recent la prima intalnire a echipelor de proiect (IEP) care imbunatateste capacitatea OpenStack de a oferi servicii pentru firme si servicii de public cloud.

IEP este un eveniment nou organizat de Fundatia OpenStack. El se va desfasura din sase in sase luni (T1 si T3) doar pentru contributorii de open-source.

Ca membru Gold in comunitatea OpenStack si sponsor important al PTG, Huawei isi valorifica practicile comerciale in serviciile publice si private OpenStack si NFVI pentru promovarea inovatiilor comunitatii si pentru a permite acesteia sa inteleaga pe deplin cerintele clientilor. La aceasta intalnire IEP, Huawei a discutat cu numeroase echipe de lucru proiectele de baza, inclusiv Defcore si interoperabilitatea, public cloud-ul si arhitectura. Huawei a facut de asemenea un schimb de idei cu dezvoltatorii comunitatii despre standardele de interoperabilitate, mecanismul de descoperire a capacității API, infrastructura proiectelor transversale si cerintele proiectelor. Astfel, Huawei a ajuns la un acord general cu alti palticipanti si a pus o baza solida pentru urmatoarea lansare, in scopul oferirii unor servicii pentru firme si servicii de public cloud mai bune, al imbunatatirii standardelor de interoperabilitate si a ecosistemului industrial, respectarii cerintelor comerciale si imbunatatirii eficientei colaborarii.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii