fbpx

HUAWEI pozitionat ca Lider in analizele Forrester


Recent, Forrester a realizat un studiu asupra platformelor hardware dedicate centrelor de date pentru SDN, ocazie cu care Huawei a trecut cu brio criteriile analistilor si s-a pozitionat in zona de performanta maxima, a liderilor pe acest segment de solutii.

Specialistii responsabili pentru buna derulare a operatiunilor si buna stare a instrastructurii (I&O) depun eforturi pentru a abstractiza resurselor de baza si pentru a imbunatati experientele clientilor, dar si modul de desfasurare al afacerilor, in special in cadrul centrelor de date ale companiilor.

Echipele de specialisti I&O se straduiesc sa indeparteze abordarile vechi si sa creeze centre de date pentru intreprinderi pe nivele integrate si bazate pe abstractizare software care prezinta resursele centrelor de date ca un tot unitar de resurse virtuale si fizice. Aceasta viziune unitara a unui centru de date definit de software (SDDC) promite o compozitie flexibila, usoara si rapida a resurselor in servicii arbitrare definite de utilizator.

Cu toate acestea, multe din initiativele SDDC s-au lovit de obstacole in ceea ce priveste integrarea infrastructurii retelei in aceasta transformare. Piata de solutii de networking nu ofera inca o strategie sau o solutie de networking virtuala pentru centre de date de nivel enterprise.

HUAWEI pozitionat ca Lider in analizele Forrester 1

Forrester a realizat recent un studiu pentru platformele hardware dedicate centrelor de date si le-a evaluat pe baza a 40 de criterii.

Cei mai important 9 jucatori identificati in urma studiului sunt: Alcatel-Lucent Enterprise, Arista Networks, Extreme Networks (care au achizitionat recent Brocade Communications System), Cisco Systems, Cumulus Networks, Dell, Huawei, Juniper Networks si Pluribus Networks.

In urma evaluarii Forrester, solutiile Huawei de profil au fost evaluate ca avand calitati de Lider.

Dintre cei 9 furnizori evaluate de Forrester pe baza celor 40 criterii legate de oferta, strategie si prezenta in piata, Huawei s-a remarcat prin scorul maxim inregistrat la criteriul ‘strategie de produs’.

Raportul Forrester este disponibil pentru consultare aici.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii