fbpx

Huawei pozitionat drept “Challenger” in Cuadrantul Gartner Magic pentru Retelistica Centrelor de Date


Huawei pozitionat drept “Challenger” in Cuadrantul Gartner Magic pentru Retelistica Centrelor de Date 1

Solutiile de retea pentru centrele de date enterprise evolueaza pentru a asigura o agilitate si arhitecturi cloud mai bune. Odata cu cresterea adaptarii solutiilor de cloud computing, companiile au nevoie de o integrare si orchestare ale retelelor mai bune cu restul infrastructurii centrelor de date (depozitare si calcul). In plus, fata de sporirea vitezei de conectare si performanta procesarii, centrul de date are nevoie de o retea mai inteligenta, care raspunde in mod proactiv politicilor de aplicare pentru implementarea auto-optimizarii.

Huawei continua sa furnizeze combinatii inovative de produse de retelistica pentru centre de date ale solutiilor hardware si software in ultimii ani si a mentinut perioada de dezvoltare favorabila pe piata globala. Compania Huawei a fost pozitionata drept “Challenger” in Cuadrantul Gartner Magic 2017 pentru Retelistica Centrelor de Date. Gartner evalueaza furnizorii folosind criteriile standard in doua categorii: Capacitatea de a executa si completitudinea viziunii. Titlul de „Challenger” in cuadrantul Magic se refera la un vanzator cu capacitati solide de executare si produse si servicii tehnice de calitate.

Huawei considera ca va fi o tendinta mainstream pentru centrele de date enterprise sa simplifice O&M de retea si sa creeze retele mai inteligente si automatizate cu transformarea cloud a arhitecturii si aplicatiilor de retea. O arhitectura de retea deschisa a centrelor de date este indispensabila pentru indeplinirea acestui scop.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii