fbpx

Huawei SD-WAN, castiga premiul ” ONUG Right Stuff Innovation Award”


In cadrul conferintei Open Networking User Group (ONUG) din New York, solutia SD-WAN a companiei Huawei a castigat premiul ONUG Right Stuff Innovation. Acest lucru a fost datorat caracteristicilor sale inovatoare, platformei de servicii “open” si vizualizarea operatiunilor de operare si intreținere (O&M) rulate in cloud.

Analistii si institutiile din industrie din intreaga lume au apreciat solutia SD-WAN a Huawei la conferinta, iar premiul demonstreaza ca a devenit un punct de referinta pentru industrie.

ONUG este o organizatie industriala centrata pe clienti, care accelereaza strategic transformarea digitala a companiilor de top din industrie. ONUG impreuna cu aceste companii promoveaza implementarea comerciala a solutiilor inovatoare bazate pe cerintele intreprinderii si standardele definite in comun. Innovation for Stuffing Stuff este conceput pentru a promova dezvoltarea in continuare a retelelor deschise prin recunoasterea furnizorilor de solutii exceptionale care contribuie in mod semnificativ la solutiile avansate SDN si cloud. Toti judecatorii din cadrul juriului sunt analisti independenti din industrie.

Odata cu cresterea tehnologiei cloud computing si a „Public Cloud”, infrastructura a devenit una cloud-based. In acelasi timp, aplicatiile cheie ale companiilor au migrat in cloud. Bazandu-se pe SaaS furnizate de furnizorii de servicii de aplicatii, companiile acceseaza acum aplicatiile de birou din cloud prin intermediul internetului.

Solutia Huawei SD-WAN ofera interconexiune la cerere intre sucursale, intre sucursale si centre de date si intre sucursale si cloud. Ofera experienta de ultima generatie in interconectarea intre companii, prin directionarea inteligenta a traficului pe baza de aplicatii si prin accelerare, o serie completa de open uCPE si servicii O&M vizualizate in cloud.

Experienta de afaceri superioara: aplicatii pentru directionarea inteligenta a traficului si accelerarea acestuia, garanteaza cea mai mare prioritate pentru aplicatiile cheie

Solutia Huawei SD-WAN identifica peste sase mii de aplicatii cunoscute si definite de utilizator. Serviciile de retea diferentiate sunt implementate intr-o maniera adaptata cerintelor unei aplicatii, asigurand o experienta de inalta calitate cu aplicatii cheie. De exemplu, serviciile cu cerinte majore sunt transmise prin linkurile inchiriate, in timp ce serviciile cu cerinte minore sunt transmise prin intermediul legaturilor Internet. Atunci cand apare o defectiune sau calitatea legaturii este instabila, legaturile pot fi comutate flexibil pentru a imbunatati experienta serviciului. In plus, tehnologiile de transmisie si optimizare a aplicatiilor faciliteaza accelerarea inteligenta a aplicatiilor-cheie.

Experienta VAS de ultima ora: Seria completa de „open uCPE” provizioneaza VAS in cateva minute

Solutia utilizeaza gateway-uri si platforma NFV pentru a realiza implementarea la cerere si a unor sisteme terta parte (cum ar fi firewall-ul virtual si optimizarea retelelor WAN), cerintele de implementare ale diferitelor scenarii de sucursale. Agile Controller orchestreaza in mod flexibil si ofera in mod automat VAS, astfel incat VAS sa poata fi furnizate in cateva minute, permitand companiilor sa actioneze mai repede si sa obtina o agilitate mai mare.

Experienta O&M de ultima ora: cloud-based O&M reduce OPEX 80%

Solutia SD-WAN a Huawei suporta dispozitivele plug-and-play si implementare rapida. Aplicatiile si link-urile pot fi gestionate vizual. Bazat pe GIS, statutul intregii retele poate fi vizualizat, accelerand localizarea avariilor si simplificand O&M.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii