fbpx

Huawei si iSoftStone Lanseaza o solutie de Securitate Inteligenta


[Shanghai, China, 13 septembrie, 2017] La HUAWEI CONNECT 2017, Huawei si iSoftStone au lansat o Solutie de Securitate Inteligenta. Aceasta solutie utilizeaza serverul de analiza video inteligenta FusionSever G2500 de la Huawei si platforma de management a securitatii urbane iSoftStone, pentru a satisface cerintele de productie in siguranta si de gestionare a sectoarelor minier, petrochimic, industrial si comercial.

Huawei si iSoftStone au stabilit un parteneriat strategic solid si stabil de mai multi ani. La 28 august 2017, Huawei si iSoftStone au convenit sa duca aceasta relatie la un nou nivel. Solutia Smart Security este un alt rezultat al acestei colaborari.

Nou-lansatul Smart Security Solution adopta serverul de analiza video inteligenta FusionServer G2500 de la Huawei si platforma de management a securitatii urbane a iSoftStone pentru optimizarea aplicatiilor pentru calculatoarele eterogene CPU + FPGA pentru analiza video si AI. Solutia este dedicata sectorului de productie, promovand eficienta managementului de productie si reducand costul de management al productiei in conditii de siguranta pentru guverne si intreprinderi.

Construita cu cerintele de siguranta in materie de productie ale unor industrii speciale, solutia rezolva problemele legate de modul traditional de gestionare a sigurantei si permite un mod optimizat inteligent de prevenire si analiza, care ofera o achizitie de date in timp real si o invatare reciproca de tipul cloud-edge. Acesta le va oferi clientilor servicii online de prevenire nou-noute.

Huawei FusionServer G2500 este pozitionat pentru scenarii de aplicatii cum ar fi un oras sigur si un transport inteligent. Suporta saisprezece GPU-uri NVIDIA® Tesla® P4 si douazeci si patru hard-discuri de 3,5 inchi intr-o carcasa de 4U, oferind 256 canale de streaming video de inalta definitie pentru a indeplini cerintele privitoare la analiza si stocarea datelor.

HUAWEI CONNECT 2017, evenimentul emblematic al Huawei pentru industria Tehnologia Informatiei si Comunicarii la nivel mondial, a avut loc la Shanghai New International Exhibition Centre in perioada 5-7 septembrie cu tema Dezvoltare prin Cloud. Evenimentul a subliniat efortul Huawei de a realiza o noua crestere prin transformare digitala impreuna cu clientii si partenerii sai si serveste ca platforma globala pentru colaborare deschisa. Pentru mai multe informatii, viziati pagina www.huawei.com/huaweiconnect2017

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii