fbpx

IBM si F5 ofera clientilor acces la aplicatii pentru Colaborare Mobila


Colaborarea combina IBM MaaS360 si F5 BIG-IP Access Policy Manager

Februarie 2016 – F5 si IBM introduc un sistem de integrare combinata pentru a acorda  personalului mobil acces simplu la aplicatii, indiferent de locul in care se afla. Prin unirea capacitatilor platformei comerciale de gestionare a mobilitatii IBM MaaS360  si portalului de acces unificat F5 BIG-IP Access Policy Manager, departamentul IT poate sa stabileasca un control al accesul granular la nivel de aplicatie, cu o protectie considerabila a datelor pentru cazurile acestora de utilizare a dispozitivelor mobile.

„Pentru a raspunde mai bine necesitatilor clientilor, furnizorii de tehnologie cauta din ce in ce mai mult parteneriate care sa le extinda reciproc domeniile de expertiza” a spus Jeff Bellamy, Director Senior al Departamentului Comercial al F5. „Colaborarea cu IBM de lunga durata ofera o baza ideala pentru combinarea solutiilor lor de top de gestionare a dispozitivelor mobile cu cele mai recente accesorii ale noastre imbunatatite orientate spre mobilitate odata cu lansarea softului BIG-IP, versiunea 12.0 — extinzand astfel acoperirea produselor individuale si oferind o solutie completa de mobilitate pentru companii, care ofera totodata mai multa valoare clientilor nostri comuni.”

Integrarea oferita de IBM si F5 ofera personalului IT posibilitatea de a acorda acces si de a controla parametrii in baza unor informatii actualizate provenite de la nivelul dispozitivelor mobile si din retea. Cu asistenta disponibila pentru autentificare la cerere, prin aplicatie VPN si autentificare unica la conectare, utilizatorii pot accesa cu usurinta aplicatiile companiei, precum Microsoft Office 365, folosindu-si dispozitivele mobile, in timp ce sistemul IT securizeaza datele companiei atunci cand dispozitivele sunt fie in stare de functionare fie in stare de repaus. In plus, sistemul permite ca toate dispozitivele aplicabile sa fie in conformitate cu licentele si sa implementeze carantina si sa remedieze problemele in timp real, protejand organizatiile de divulgarea datelor utilizatorului privat si a datelor sensibile ale companiei, protejandu-le totodata de pierderile de venituri si afectarea brandului sau a reputatiei.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii