fbpx

Icon 450, noua solutie de videoconferinta Lifesize


Lifesize si-a lansat noul sistem de video conferinta, Icon 450 HD, pentru asocierea cu platforma sa de video comunicatii bazata pe serviciul cloud.

icon-450Sistemul Icon 450 plug-and-play include o camera proiectata in mod special pentru compatibilitate video in spatii de intalniri de tip huddle, fiind prevazuta cu un senzor care ajusteaza lentilele cu unghi larg ale camerei pentru a capta si include automat toate persoanele (oferind un camp de vizualizare orizontal de 82 grade si camp de vizualizare vertical de 59 de grade). Controalele manuale ale camerei permit utilizatorilor sa-si personalizeze pozitia atunci cand este nevoie.

Prin combinarea sistemului Icon 450 si a aplicatiei bazate pe cloud, ambele ale Lifesize, utilizatorii pot lansa automat intalniri din Microsoft Office 365 sau Google Apps for Work, conferinte prin Skype pentru utilizatorii comerciali si pot conecta angajatii si clientii de la telefoanele lor sau din motoarele de cautare pe internet cu o simpla atingere a Lifesize PhoneHD.

„Pentru majoritatea afacerilor camera de conferinta este inca un punct central pentru intalniri si pentru colaborarea in echipa, astfel ca abilitatea de a conecta in mod concret utilizatorii in camera de conferinta este vitala” sustine Craig Malloy, CEO al Lifesize. „Timp de peste un deceniu, Lifesize a fost un pionier in realizarea unor tehnologii de video comunicatii revolutionare care permit atat utilizatorilor finali cat si administratorilor IT sa petreaca mai mult timp asupra activitatilor productive si mai putin timp asupra depistarii problemelor. Sistemul Lifesize Icon 450 combina istoria bogata pe care o avem in dispozitivele de conferinta cu serviciul puternic bazat pe cloud pentru a oferi o experienta de video comunicatii fara probleme pentru utilizatorii din spatiul cel mai popular in prezent destinat conferintelor – sala pentru discutii (huddle room).”

Lifesize Icon 450 include:

  • Un senzor smart-framing care ajusteaza automat camera pentru a centra toti participantii din camera. Controalele manuale ale camerei permit utilizatorilor sa personalizeze pozitia atunci cand este necesar.
  • Lentile sharp cu unghi larg care ofera un camp de vizualizare orizontal de 82 grade si camp de vizualizare vertical de 59 de grade – perfecte pentru orice camera de discutii.
  • O experienta holistica a conferintelor: Cu Lifesize Icon 450, Lifesize Phone HD si Lifesize Cloud, utilizatorii beneficiaza de apelare bazata pe datele din director, apeluri unu-la-unu si in grup, intalniri instant si programate si inregistrare si partajare de inalta definitie.
  • 24/7 Suport.

https://community.lifesize.com/docs/DOC-3351-press-release-can-you-see-me-now-lifesize-brings-everyone-into-the-picture

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii