fbpx

F5 castiga premiul pentru cea mai buna solutie pentru o aplicatie web


In fiecare an, SC Awards onoreaza contributiile cele mai remarcabile din industria de securitate a informatiilor.

dinnerawards

Solutia castigatoare, la aceasta categorie, este BIG-IP ASM, cel mai agil si scalabil firewall al aplicatiilor web disponibil, protejand aplicatiile web in medii traditionale si cloud ca echipament, SW sau serviciu gestionat F5 Silverline WAF.

ASM raspunde amenintarilor emergente la nivelul aplicatiilor, detectand si reducand atacurile asupra aplicatiilor, inclusiv DDoS, XSS si altele. BIG-IP ASM protejeaza centrul de date si aplicatiile in cloud impotriva primelor 10 amenintari OWASP si atacuri de tip zero-day si opreste de asemenea atacurile automate cu sisteme de aparare proactive care identifica amenintarile la prima incercare. Cu sisteme de aparare de prima mana Layer 7 DDoS, aparare bot proactiva si vizibilitate granulara a atacurilor, ASM identifica amenintari cibernetice sofisticate si opreste atacurile inainte de a ajunge la servere. ASM ofera o protectie de neegalat impotriva atacurilor automate cu aparare bot proactiva, distingand traficul non-uman inainte sa ajunga la servere si sa inceapa atacul. Apararea sa proactiva combinata cu sisteme de aparare reactive automate impotriva atacurilor ofera o protectie completa impotriva traficului bot neautorizat, inclusiv forta bruta si extragere de date. ASM ofera o protectie pe care majoritatea solutiilor out-of-band nu o pot oferi.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii