fbpx

Infortrend EonStor DS 4000 Gen2 este acum disponibil cu placi de extensie convergente cu integrare FCoE


Conectivitatea FCoE este in prezent suportata de placa de extensie din seria EonStor DS 4000 Gen2, care a fost conceputa pentru a asigura hiperflexibilitate pentru capacitatea de stocare in ceea ce priveste configurarea si implementarea.

Prevazute cu patru (4x) porturi FCoE per placa de extensie, sistemele de stocare Infortrend ofera performanta protocolului Fibre Channel insa in cadrul retelelor Ethernet, reducand in mod considerabil costurile, fara a afecta performanta generala, sporind totodata accesibilitatea implementarii.

Placa de extensie convergenta a Infortrend ofera utilizatorilor posibilitatea sa-si actualizeze usor sistemele de stocare pentru a face fata cresterii volumului de date mereu in schimbare si necesitatilor legate de infrastructura de stocare, doar prin comutarea intre cele 4 tipuri integrate de porturi gazda, incluzand Fibre Channel interschimbabil de 16Gb/s si 8Gb/s, 10GbE iSCSI si porturile 10Gb/s FCoE care recent au devenit compatibile.

In ceea ce priveste configuratia, sistemul dual controller EonStor DS 4000 Gen2 suporta pana la 20 protocoale iSCSI (saisprezece iSCSI 10GbE si patru iSCSI 1GbE) sau saisprezece Fibre Channel 8Gb/s sau opt 16Gb/s, sau saisprezece FCoE 10Gb/s.

Pentru mai multe detalii privind seriile EonStor DS 4000 Gen2, va rugam sa accesati pagina de aici.

(https://www.infortrend.com/Newsletter/Channel-epaper/201602/newproduct_FCoE_en.html?&utm_source=201602_ChannelNewsletter_EN&utm_medium=FCoE&utm_campaign=201602Channel_EN)

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii