fbpx

Infortrend Lanseaza Doua Solutii de Stocare Suportate de Thunderbolt pentru Editare si Transmitere Media 4K


Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anuntat recent doua noi solutii de sisteme de stocare, EonStor Gse Pro 200 cu adaptor Sonnet, care ofera interfata Thunderbolt pentru a indeplini cu usurinta si cu costuri eficiente nevoile firmelor mici de media pentru a transfera, edita si a face copii de siguranta datelor media cu rezolutie inalta.

Prin interfata Thunderbolt, solutia de inalta performanta a Infortrend profita din plin de viteza sa superioara pentru a permite o viteza mare de banda si suport pentru transmisii usoare de flux de lucru 3D sau 4K. Aceasta solutie poate conecta mai multe statii de lucru Mac astfel incat sarcinile precum editarea si postproductia sa poata fi realizate in acelasi timp pentru a accelera eficienta muncii, in timp ce capacitatea bruta poate fi de pana la 400 TB prin adaugarea a 4 module de expansiune pentru a asigura ca datele media sunt corect stocate. Pentru profesionistii din domeniul mass-media si de divertisment care tin cont de buget, Infortrend ofera si o alta solutie prietenoasa bugetului, cu o capacitate mai mica de suport.

Aceste doua solutii care combina stocarea EonStor Gse Pro 200 si interfata Thunderbolt aduna toate beneficiile stocarii Infortrend RAID intr-un design compact, mic, silentios si pentru desktop si sunt in mod special ideale pentru grupuri de lucru mici, studiouri indepartate si pentru alti lucratori multimedia care au constrangeri privitoare la spatiu sau considerente privitoare la costuri.

“Suntem multumiti sa lansam noi solutii de stocare care ofera interfata Thunderbolt pentru piata de media si de divertisment, fiind o piata in care Infortrend exceleaza. Asteptam cu nerabdare sa vedem mai multe proiecte de multimedia minunate care sa fie finalizate prin intermediul acestor solutii”, a declarat Thomas Kao, Director Senior Planificare Produse la Infortrend.

Pentru mai multe informatii despre cele 2 solutii Thunderbolt, faceti clic aici. Pentru mai multe solutii Infortrend de stocare media si divertisment, faceti clic aici. Pentru mai multe informatii despre familia EonStor GSe Pro 200 family, faceti clic aici.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii