fbpx

Infortrend lanseaza EonStor GS 3060


Volumul tot mai mare de date ce necesita stocare nu mai este acum un motiv de ingrijorare: Infortrend a lansat recent EonStor GS 3060, un echipament de stocare 4U cu 60 de discuri, avand 12Gb/s SAS host si interfete drive.

Creat pentru o densitate mare si capacitate masiva, echipamentul raspunde exigentelor derivate din cresterea rapida a volumului de date si, pe de alta parte, spatiul limitat al centrelor de date, care definesc cele mai multe medii de business actuale.

Cu o capacitate de 60 de drivere in 4U, EonStor GS 3060 permite utilizatorilor sa optimizeze spatiul din centrele de date si sa eficientizeze consumul de energie. Echipamentul permite scalarea pana la 900 de drivere, insumand o capacitate de pana la 8.8 PB, utilizand unitati de expansiune (JBOD-uri). Capacitatea masiva de stocare suporta provisionarea pentru mediile VM intr-un sistem integrat si asigura o perfomanta superioara throughput, EonStor GS 3060 asigurand exploatarea optima chiar si a celor mai solicitante aplicatii, precum cele media sau de entertainment.

EonStor GS 3060 rezolva astfel necesitatile de performanta a stocarii, in conditiile cresterii rapide a volumului de date. Echipamentul suporta interfete de generatia a treia 12Gb/s SAS, atat la nivel de host, cat si de drive, dar si optiuni de conectivitate host de inalta viteza, inclusiv 8 sau 16Gb/s FC, 10 sau 40Gb/s iSCSI, 10Gb/s FCoE si 56Gb/s InfiniBand, raspunzand celor mai stringente nevoi legate de latimea de banda si performanta throughput.

In plus, EonStor GS 3060 efectueaza si procese de consolidare de fisiere si servicii de blocking, avand caracteristici native de cloud gateway – ceea ce permite utilizatorilor sa beneficieze de eficienta arhivarii si a backup-ului in cloud. Companiile pot rula aplicatii SAN/NAS si deopotriva pot integra sau extinde arhitectura de stocare cu serviciile cloud, inclusiv AWS S3, Azure, Google Cloud si Aliyun.

Pentru mai multe detalii, consultati pagina producatorului.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii