fbpx

Infortrend lanseaza EonStor GSe Pro 2000, echipamentul de stocare integrat in cloud pentru partajarea de fisiere in multiple sisteme de operare


Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anuntat lansarea EonStor GSe Pro 2000, un echipament de stocare unificata care integreaza SAN, NAS si Cloud, pentru a permite partajarea si stocarea rapida pe mai multe platforme, adresat birourilor mici si utilizatorilor in grupuri de lucru.

Disponibil in format compact Tower, cu carcasa metalica eleganta si design fluent, ofera o multime de avantaje pentru companiile care opereaza cu constrangeri spatiale si considerente de cost.

 

EonStor GSe Pro 2000 suporta partajarea CIFS / SMB, NFS, AFP, FTP pe mai multe platforme pentru a rationaliza procesul de sharing si accesare a datelor. Motorul gateway-ului cloud nativ, care integreaza servicii cloud privat si public, incluzand Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud si Dropbox, le permite utilizatorilor sa utilizeze cloud-ul pentru extinderea capacitatii, arhivarea si backup-ul datelor.

 

Echipat cu un procesor quad-core si avand incorporate porturi 10GbE, EonStor GSe Pro 2000 ofera performante superioare de transfer de date pentru aplicatii care necesita valori mari ale IOPS (input/output operations per second), cum ar fi virtualizarea, editarea video, backup-ul si servere de e-mail. Conectivitatea suplimentara la interfata este disponibila printr-o selectie variata de host board-uri si doua sloturi de extensie care suporta conexiuni 1GbE RJ45, 10GbE RJ45, 10Gb SFP +, 8Gb FC si 16Gb FC, la o gama larga de dispozitive externe.

 

Gestionarea storage-ului se face foarte usor prin instrumentul de management EonOne, care combina configuratiile de stocare si comenzile, cum ar fi provizionarea si planificarea back-ului (prin snapshot-uri) in proceduri simple pas cu pas. Multiple servicii, incluzand serverele LDAP, Proxy, Syslog, VPN si antivirus, sunt integrate in sistem pentru a oferi beneficii de valoare adaugata utilizatorilor.

 

„EonStor GSe Pro 2000 inglobeaza o multime de valori convingatoare intr-un design compact, modern si silentios, cu performanta fara compromisuri. Acesta este construit pentru scenarii de utilizare in birouri mici si mijlocii”, a declarat Thomas Kao, Senior Director of Product Planning la Infortrend.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii