fbpx

Infortrend recunoscut in Cuadrantul Magic Gartner pentru al treilea an consecutiv


New Taipei City, Taiwan, noiembrie 2017 – Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anuntat ca a fost numita in Cuadrantul Magic Gartner 2017 pentru raportul privind matricile de discuri cu scop general. Familia EonStor GS care ofera protocol pentru bloc, fisier si obiect intr-un singur sistem este, de asemenea, recunoscuta pentru motorul sau integrat gateway cloud.

Cu peste doua decenii de experienta in stocare, Infortrend a dezvoltat si livrat sisteme de stocare entry-level pana la  gama medie, cu atentie la detalii si inovare constanta. Cunoscuta ca a adoptat de la inceput ultima generatie de hard disk-uri, discuri solid-state (SDD) si seturi Intel CPU, sistemele de stocare cu scop general ale Infortrend au evoluat catre platforme care suporta protocoale multiple, inclusiv bloc, fisier si obiect.

Dispunand de un motor Cloud Gateway integrat care suporta cloud tiering, cloud cache si cloud backup, sistemele de stocare unificata seria EonStor GS si GSE ofera integrare directa cu furnizorii de public cloud, cum ar fi Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud, precum si Alibaba Cloud, deoarece elementele sale native de cloud gateway pot valorifica stocarea in cloud ca nivel de stocare sau pentru backup, permitandu-le companiilor sa aiba acces la flexibilitatea de stocare in cloud.

„Suntem incantati sa fim nominalizati in raportul Cuadrantului Magic al Gartner din nou in acest an, cu un progres in evaluarea completitudinii viziunii si a capacitatii de executie. Aceasta reprezinta recunoasterea de catre industrie a eforturilor noastre continue de a furniza produse de stocare inovatoare si ilustreaza faptul ca oferim valoare comunitatii utilizatorilor“, a comentat Thomas Kao, Director Senior Planificare Produse in cadrul Infortrend.

Gartner a recunoscut, de asemenea, standardele de referinta verificabile in industrie ale Infortrend care ofera transparenta performantei in masura in care este practic, fara a aplica de fapt standardele de referinta ale clientilor. Pentru a consulta raportul complet Cuadrantul Magic Gartner pentru matricile de discuri cu scop general, dati clic aici.

https://www.gartner.com/imagesrv/media-products/pdf/nimble-storage/nimble-1-3L2NO2G.pdf

Infortrend recunoscut in Cuadrantul Magic Gartner pentru al treilea an consecutiv 1
Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii