fbpx

Infortrend si ARCserve, premiati de Storage magazine


Infortrend EonStor GS castiga premiul „Disk/Hybrid Product of the Year” acordat de Storage Magazine, iar ARCserve castiga premiul „Data Protection Product of the Year”

Basingstoke, UK, 6th December, 2016 – Familia Infortrend EonStor GS a castigat premiul “Disk/Hybrid Product of the Year”, in urma votului cititorilor Storage Magazine. Distinctia a fost acordata ca o recunoastere a performantelor exceptionale ale EonStor GS, a capacitatii de memorie cache uimitoare de 12.8TB si flexibilitatii cu 4 nivele de tiering de stocare automata.

Infortrend SSD cache este o functionalitate de stocare hibrida inteligenta care analizeaza comportamentul accesului datelor si recunoaste datele importante pentru a le copia in pool-ul SSD cache. Marimea cache-ului SSD are o valoare maxima de 12,8 TB, oferind posibilitatea mai mare de stocare a datelor importante pentru accelerarea citirilor IOPS si reducerea timpului de raspuns.

O alta functionalitate puternica de stocare hibrida de la Infortrend este Automated Storage Tiering. Ofera flexibilitate pana la 4 niveluri de sortare a datelor in diferite tipuri de drive, beneficiind, in acelasi timp, de beneficiile SSD-urilor, SAS, NL SAS si HDD-urilor SATA. Acest lucru se intampla automat, astfel incat managerii IT pot economisi timp si pot mentine resursele la un nivel optim.

Aceste doua functionalitati, combinate cu experienta Infortrend in crearea algoritmilor de alocare inteligenta a datelor, fac din EonStor GS un candidat serios si ofera Infortrend motivatie pentru a impinge granitele posibilului mai departe in ceea ce priveste solutiile de stocare hibride.

ARCserve a castigat Premiul pentru Produsul Anului de Protectie a Datelor cu Solutia sa Unified Data Protection (UDP) v6 .

ARCserve Unified Data Protection (UDP) hardware appliance si ARCserve Cloud sunt cele mai recente produse adaugate solutiei ARCserve UDP prin introducerea primului echipament hardware UDP de tip „set and forget”, oferind Assured Recovery. Astfel incat, ARCserve ofera nu doar o alta solutie pentru backup, ci o solutie de protectie a datelor “simplificata”.

Solutia ARCserve UDP cuprinde deja functionalitatile pentru de-duplicare la nivel global, criptare si replicare cu optimizare WAN , insa noua generatie UDP ARCserve ofera chiar mai mult, ajutand organizatiile cu functionalitati aditionale pentru backup si recuperare a datelor.

Lista completa a castigatorilor este disponibila aici. (https://www.storage-awards.com/)

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii