fbpx

Infortrend sporeste performanta de stocare cu sistemele de noua generatie si conectivitatea 32G FC / 25GbE


Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anuntat pe 10 septembrie lansarea globala a sistemelor sale de stocare unificate de noua generatie, EonStor GS Gen2, EonStor GSa Gen2 impreuna cu disponibilitatea conectivitatii 32G FC si 25 GbE.
Infortrend sporeste performanta de stocare cu sistemele de noua generatie si conectivitatea 32G FC / 25GbE 1

Noua generatie prezinta un raport CP excelent datorita platformei avansate de procesor Intel care ofera un randament mai mare, capacitate de memorie si performanta per core. In comparatie cu Gen1, EonStor GS / GSa Gen2 poate spori performanta cu pana la 80%, ceea ce il face capabil sa indeplineasca cerintele exigente ale mediilor de date ale companiilor de astazi, cum ar fi centrul de date, HPC si cloud computing. Introducerea porturilor host 32G FC si 25GbE permite companiilor sa migreze cu usurinta la noile standarde de retea pentru accelerarea accesului la date.

EonStor GS Gen2 si familia EonStor GSa Gen2 sunt solutii de inalta disponibilitate care integreaza SAN, NAS si object storage, precum si functii de Cloud Gateway pentru a oferi un mediu hibrid puternic. In plus, GSa este un spatiu de stocare complet flash conceput pentru a oferi performante SSD optime cu latenta scazuta. Sistemul Gen2 este ideal pentru infrastructurile si aplicatiile NAS si SAN comune, precum baze de date, virtualizare, editare video, partajare de fisiere si integrare de date cloud.

Introducerea porturilor host de 32G FC si 25GbE aduce mai mult decat dubla latime de banda printr-o singura banda, ceea ce face ca infrastructura de stocare sa fie mai scalabila, flexibila in implementare si mai eficienta in spatiu. Solutia de noua generatie este compatibila cu vechiul standard, dar este, de asemenea, pregatita si pentru viitoarea infrastructura 100G. EonStor GS / GSa Gen2 ofera placi gazda modulare 32G FC si 25GbE. Clientii Enterprise pot sa-si aleaga solutia care li se potriveste cel mai bine aplicatiilor lor si pot face upgrade la noul standard de retea cu  aceste solutii usor de implementat si rentabile.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii