fbpx

Infortrend, in Cadranul Magic Gartner


Infortrend a fost recunoscut ca unul din producatorii de top de solutii de storage in ultimul raport Gartner - Cadranul Magic pentru disk array-uri de uz general datorita tehnologiilor sale si a raportului calitate-pret. Este a doua oara consecutiv cand Infortrend a fost inclus in acest cadran, realizand un echilibru foarte bun intre abilitatea de executie si viziune.

Asa cum este definit de catre Gartner, disk array-urile de uz general sunt solutii folosite pentru a indeplini nevoile variate de necesar de storage gazduite de mutiple servere virtuale sau fizice. Volumele de lucru tipice includ baze de date, servere virtuale, VDI, etc…

Infortrend a fost recunoscut ca unui din „jucatorii” cheie datorita urmatoarelor motive :
– inovatia si capabilitatile tehnologice, cum ar fi primul furnizor de astfel de solutii care a livrat array-uri cu 16 Gb/s Fibre Channel, 12 Gb/s SAS si HDD-uri de 2.5 inchi, oferind de asemenea cea mai buna calitate/pret per SPC-1 IOPS pentru solutiile medii de stocare.

Folosind super capacitoare cu module flash, in locul bateriilor, pentru a pastra datele in conditii de siguranta pentru o perioada lunga de timp in cazul penelor de curent. Comparativ cu tehnologia bazata pe baterii, tehnologia bazata pe super-capacitoare nu necesita mentenanta, este mai ieftina si va avea o durata de viata egala cu cea a sistemului de stocare.

Integrand solutia de storage management SanWatch, aceasta poate furniza toate functionalitatile necesare descoperirii, configurarii, administrarii si monitorizarii tuturor platformelor de stocare a datelor de la Infortrend, incluzand functiile de virtualizare.
Acest cadran magic de la Gartner reprezinta un instantaneu al pietei de solutii de stocare la un anumit moment in timp, care ia in considerare oferta producatorilor de astfel de solutii si strategiile de piata ale vendorilor.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii