fbpx

Inginerul principal de securitate Gigamon intre primii 10 experti de securitate cibernetica


Gigamon, lider pentru solutii de vizibilitate si analitice cloud, a anuntat la inceputul lunii ca Joe Slowik, principalul sau inginer de securitate pentru cercetarea aplicata a amenintarilor (ATR), a fost desemnat castigator al primilor 10 experti in securitate cibernetica la 2021 Black Unicorn Awards, decernare care are loc in fiecare an in cadrul conferintei Black Hat SUA.

 

Slowik conduce operatiunile de detectare a amenintarilor pentru Gigamon ATR. In rolul sau, el se concentreaza pe operationalizarea informatiilor de amenintare pentru a intelege si identifica activitatea de amenintare in retelele de clienti. Slowik a concurat impotriva multor experti de top in industrie in domeniul securitatii cibernetice pentru acest prestigios premiu.

«Ne face placere sa-l numim pe Joe Slowik din Gigamon ca Top 10 expert in securitate cibernetica pentru 2021 in randul unui grup mic de elita de profesionisti in securitatea informatiei in cadrul celei de-a treia editii anuale a «Black Unicorn”, au declarat judecatorii Robert R. Ackerman Jr. de la AllegisCyber, David DeWalt de la NightDragon, Dr. Peter Stephenson de la Cyber Defense Labs si Gary Miliefsky de la Cyber Defense Media Group.

De-a lungul carierei sale, Slowik a atins aproape orice aspect al securitatii cibernetice, inclusiv rolurile de threat hunter, profesionist in informatii si inginer de detectare. De la munca in Marina SUA, la Departamentul de Energie al SUA si Laboratorul National Los Alamos, la compania de securitate de control industrial Dragos si furnizorul de informatii privind amenintarile DomainTools, Slowik si-a format expertiza din expunerea la diferite fatete ale intruziunilor cibernetice si apararii infrastructurii critice.

Gigamon
Gigamon

Ofera vizibilitate activa in traficul de retea fizic si virtual, permitand o securitate mai buna si performante superioare. Gigamon's Visibility Fabric ™ si GigaSECURE®, prima platforma de livrare a securitatii din industrie, furnizeaza informatii avansate, astfel incat solutiile de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii