fbpx

Interoperabilitate cu Skype for Business


Capacitatea LifeSize de a se adapta fluxurilor de lucru stabilite este doar unul dintre motivele pentru care a devenit un instrument de productivitate favorizat in spatiul de colaborare. Utilizatorii isi doresc sa ramana in cadrul interfetei aplicatiei pe care il cunosc si putine companii sunt dispuse sa-și schimbe modul de lucru pentru a gazdui un nou instrument de comunicare si de colaborare. Si, cu cat este mai mare compania, cu atat mai mare este reticenta fata de schimbare.

Lifesize a inteles acest aspect si a investit in integrarea aplicatiei cu alte tehnologii pe care companiile le folosesc. Un exemplu excelent este compatibilitatea cu Skype for Business 2016.

Utilizatorii Skype for Business pot apela un utilizator Lifesize sau o sala de sedinte prin intermediul sistemului video premiat LifeSize Icon ™ si vice-versa pentru a colabora si pentru a share-ui continutul. Pot, de asemenea, sa se alature unei sali de sedinte virtuale (VMR) si sa invite alte persoane.

Stam de vorba cu Steve pentru mai multe detalii despre integrarea dintre LifeSize si Skype for Business:

Pentru orice informatii despre aceasta integrare sau despre solutiile Lifesize, expertul Veracomp in video conferinta, Dan Rotaru, va sta la dispozitie.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii