fbpx

KunLun, serverul Mission Critical Huawei, certificat SAP HANA (pentru seriile de la 512 GB la 16 TB)


Serverul Mission Critical KunLun stabileste un nou standard pentru mediile Mission Critical prin combinarea unui design ”open” si inovator cu interconectarea progresiva a procesoarelor si a tehnologiilor RAS 2.0.

Aceste inovatii permit serverelor KunLun sa furnizeze performante si fiabilitate superioare pentru a sprijini aplicatiile critice ale intreprinderilor la o scara mare.

Serverele KunLun se produc in 3 modele: 9008, 9016 si 9032 putand acomoda 8, 16 si 32 de procesoare. Modelele 9008 si 9016 se pot scala pana la 32 de procesoare (model 9032). Serverele Kunlun sunt ideale pentru DB/OLTP, in-memory computing, HPC fat node, virtualizare sau platforma de cloud.

Comparativ cu serverele UNIX, KunLun reduce TCO cu 30%.

Caracteristici principale:

  • Fiabilitate superioara: gestionarea proactiva a erorilor RAS 2.0 asigura continuitatea serviciului. Este primul din industrie care suporta on-line CPU si mentenanta modulului de memorie fara a inchide serverul, asigurand continuitatea serviciilor Mission Critical.
  • Performanta superioara: Tehnologia inovatoare de interconectare a procesoarelor depaseste standardul industrial pentru cresterea de business accelerata. KunLun 9032 ocupa locul 1 in performanta testului SPEC CPU2006, depasind benchmark-urile traditionale ale serverelor Mission Critical.
  • Design Open: Eco-sistemul Mainstream x86, rezultand un TCO cu 30% mai mic decat serverele UNIX.
Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii