fbpx

Licenta gratuita in cloud


Infortrend ofera in prezent o licenta gratuita de cloud pentru fiecare achizitie din familia EonStor GS ca oportunitate pentru utilizatori de a experimenta cele trei caracteristici ale serviciului in cloud si pentru a permite companiilor sa se bucure de alegeri cloud flexibile care se adapteaza cel mai bine nevoilor lor de stocare.

free-ticket-to-cloud

De ce serviciul de cloud Infortrend?

 • Doar o licenta necesara
 • Prin achizitionarea unei singure licente, utilizatorii beneficiaza de toate cele trei functii ale serviciului cloud Infortrend – Cloud tiering, Cloud Cache si Cloud Backup, pentru o flexibilitate potentata cu privire la utilizarea serviciului cloud de stocare.
 • Spatiu mai mare si costuri mai mici
  Utilizatorii pot economisi prin achizitia de hardware, mentenanta sistemului si gestionarea personalului.
 • Modularea capacitatii la cerere
  Organizatorii pot beneficia de stocare cloud nelimitata si pot modula capacitatea pe masura ce afacerea creste si evolueaza.
 • Fara limita de timp /locatie
  Accesul la fisierele stocate in cloud este disponibil oriunde, oricând.
 • Backup automat in cloud
  Gestionarea si pastrarea datelor sunt simplificate prin backup-ul automat in cloud prin functiile incluse ale serviciului cloud.

Compatibilitate cu serviciile de cloud publice si private
Serviciile cloud publice ce includ Google, Amazon si private Azure si Openstack sunt suportate.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii