fbpx

Lifesize® Live Stream, noua solutie Lifesize


Lifesize a anuntat saptamana trecuta o noua solutie: Lifesize® Live Stream. Acest ultim add-on la aplicatia Lifesize in cloud este o solutie simpla, flexibila, asigurand transmiterea live a sedintelor sau trainingurilor unei companiei, sau a celor mai recente informari din partea managementului, toate cu o calitate a difuzarii de inalta definitie.

Cu Lifesize Live Stream, profesionistii IT au acum si mai multe modalitati de a isi ajuta in mod eficient companiile sa se conecteze si sa colaboreze intr-un mod eficient si puternic, totul prin intermediul unei singure solutii usor de utilizat, sporindu-si investitia si reducand costul total de proprietate (TCO).

Lifesize Live Stream ofera o flexibilitate fara precedent, permitand administratorilor IT sa asigure un numar nelimitat de sali de sedinta virtuale pentru a transmite live simultan o serie de evenimente cu pana la 10.000 de participanti si 50 de site-uri cu functie video per eveniment. Un singur click simplu permite moderatorilor sa inceapa o prezentare iar utilizatorilor sa participe la un eveniment din orice locatie, browser sau dispozitiv.

Acest instrument nou ridica de asemenea stacheta pentru transmisia live de o valoare neegalata, permitand companiilor sa plateasca in functie de utilizare astfel incat utilizatorii nu mai trebuie sa fie ingrijorati ca sunt blocati in limitele unui pachet fix sau sa incerce sa preconizeze numarul evenimentelor care vor avea loc sau numarul privitorilor care vor participa. In schimb, companiile se pot dezvolta in timp, folosind si marindu-si numarul de ore in functie de nevoi.

In plus, Lifesize Live Stream permite companiilor sa spuna adio evenimentelor unilaterale. Pentru a promova participarea activa a publicului, Lifesize Live Stream ofera o functie Q&A in timp real care permite privitorilor sa puna intrebari direct pe pagina de transmisie live. Impreuna cu Lifesize® Record & Share (fostul Lifesize Amplify), instrumentul permite de asemenea inregistrarea printr-un click a oricarui eveniment care poate fi vizionat mai tarziu impreuna cu invitatii care nu au participat si stocat apoi intr-o biblioteca video personala.

https://www.lifesize.com/en/company/news/press-releases/2016/20170309-lifesize-live-streaming

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii