fbpx

Lifesize castiga Premiul IBM Beacon in 2016 pentru cea mai remarcabila solutie gazduita in Cloud-ul IBM


Premiile IBM Beacon recunosc partenerii de afaceri selecti pentru utilizarea solutiilor avansate ale IBM de aducere a propriilor clienti in epoca cognitiva

Lifesize a fost desemnat unul dintre castigatorii Premiului IBM Beacon din 2016 pentru Solutia remarcabila gazduita in Cloud-ul IBM. In fiecare an, IBM acorda aceasta distinctie unui numar select de Parteneri de afaceri ai IBM.  Premiile din 2016 recunosc realizarile din cadrul unui game largi de solutii, incluzand solutiile IBM Watson, cloud si analitice, care ajuta la aducerea clientilor in era cognitiva.

„Serviciul castigator de colaborare video bazat pe sistemul cloud al Lifesize a putut sa creasca si sa devina un brand global in parte multumita faptului ca am utilizat tehnologia IBM SoftLayer” a declarat Craig Malloy, Director al Lifesize. „Lifesize s-a transformat intr-o companie B2B SaaS cu crestere rapida pentru a face fata companiei aflata in dezvoltare, venind in intampinarea necesitatilor pietei platformelor, iar IBM a jucat in rol central in abilitatea noastra de a realiza aceasta misiune. Ne simtim onorati sa primim premiul IBM beacon pentru Solutie Remarcabila gazduita in Cloud-ul IBM”.

De-a lungul ultimelor 18 luni, Lifesize si-a relansat afacerea prin lansarea combinata a Lifesize Cloud – serviciul sau cloud de colaborare video — si abordarea sa integrata, unica, fata de sistemele si telefoanele cu camera HD conectate. Tehnologiile de comunicare si de colaborare video ale Lifesize satisfac cererea intensa actuala a companiei, ramanand totodata accesibile afacerilor de orice talie..

Compania pune in continuare accentul pe dezvoltarea unei tehnologii lider de piata care ofera cai de comunicare video, web si audio care sunt usor de utilizat si scalabile pentru toata lumea si pentru toate salile de conferinte din orice organizatie.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii