fbpx

Lifesize castiga viteza, rezilienta si performanta cu IBM Cloud


Recent, anuntam faptul ca LifeSize a primit premiul IBM Beacon Award pentru servicii remarcabile gazduite pe IBM® SoftLayer®.

Ce inseamna acest parteneriat pentru securitatea, fiabilitatea si performanta generala a retelei Lifesize?

lifesize2-jpg

Acum doi ani cand a inceput tranzitia catre cloud, Lifesize si-a dorit o infrastructura care sa poata raspunde cerintelor de securitate si sa fie usor accesibila pentru gestionare si implementare si, cel mai important, capabila sa scaleze la nivel global. IBM SoftLayer a raspuns acestor cerinte perfect.

Unul dintre avantajele majore ale SoftLayer este reteaua globala de centre de date, care sunt toate conectate printr-o retea rapida, privata. Atunci cand aveti apeluri LifeSize sau intalniri cu participanti situati in intreaga lume, in loc sa iasa pe internetul public, apelul este directionat catre cel mai apropiat PoP IBM SoftLayer, traversand globul printr-o retea de fibra optica privata cu conectivitate de 2000 Gbps si un numar minim de provideri. In lipsa acestei retele private s-ar traversa un numar mult mai mare de retele, fiecare crescand latenta si conducand in final la scaderea calitatii apelului.

lifesize3

Ce inseamna  IBM Cloud pentru End Users

Utilizatorul deschide aplicatia pe orice dispozitiv si face clic pe un nume in director, iar apelul pur si simplu functioneaza – indiferent de locul in care se afla in lume.

Ce inseamna  IBM Cloud pentru Administratorii de cont

Arhitectura LifeSize a fost  proiectata cu redundanta, astfel incat in cazul in care unul dintre centrele de date pica,  apelurile de filtrare prin acel centru ar fi imediat rutate catre cel mai apropiat centru de date.  Si este transparent si pentru utilizatorii finali.

Cu centre de date plasate strategic in intreaga lume si o aplicatie proiectata pentru a beneficia de cele mai bune performante din clasa IBM Cloud, Lifesize are un program de SLA care acopera conectivitatea si disponibilitatea serviciilor in cloud, asigurandu-si clientii ca downtime-ul neplanificat va fi mai putin de 0,1% procente pe luna.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii