fbpx

Lifesize Cloud inregistreaza 2.500 de clienti


Avem vesti importante!

Lifesize a fost desemnat de TMC, o societate media globala, castigatorul pentru anul 2016 al Prodului din categoria Comunicatii Unificate.  Acest premiu este acordat celor mai bune, inovatoare produse si solutii de comunicatii unificate lansate in ultimele douasprezece luni.

„Este interesant sa observi cele mai recente produse si solutii inovatoare in industria comunicatiilor unificate. Asteptam sa vedem succesul lor viitor.” a afirmat Rich Tehrani, CEO, TMC

Castigatorii Premiului Produsul Anului Unified Communications 2016 vor fi publicati in editia din luna aprilie a revistei INTERNET TELEPHONY.

Si vestile bune nu se opresc aici.

Saptamana trecuta, Lifesize a depasit un reper extrem de important în misiunea lor de a realiza conectarea persoanelor pentru îmbunatatirea locurilor lor de munca. În mai putin de doi ani, 2.500 de societati si zeci de mii de utilizatori de pe mapamond au ales cel mai bun software de colaborare– si multi dintre acestia isi pot vedea colegii fata in fata pentru prima data!

In fiecare saptamana numarul de minute si apeluri derulate prin intermediul Lifesize Cloud continua sa creasca. Feedback-ul privind serviciul a variat de la „o gura de aer proaspat pentru industria videoconferintelor” la “cel mai simplu produs de colaborare video posibil.”

Dar achizitia este doar o piesa din puzzle – asigurarea unei experiente deosebite pentru client si continuarea generarii unei inovatii asidue raman in centrul tuturor actiunilor Lifesize, iar premiul TMC este dovada acestei misiuni.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii