fbpx

LifeSize: E greu cu Hardware-ul!


Companiile deseori subestimeaza provocarile care deriva din realizarea si instalarea unui echipament hardware.

Cu atat mai mult, atunci cand ne asteptam ca mai multe astfel de echipamente sa fie constant conectate, iar impreuna sa isi sporeasca eficienta. Iar cand un echipament, care altfel este utilizat zilnic, cedeaza sau nu face fata la nivelul asteptarilor – dezamagirile sunt mari. Pentru a ajunge la un nivel optim de functionare, un echipament hardaware a trecut prin mai multe variante, a inregistrat multiple erori si a trecut prin generatii si ani de test.

LifeSize a creat primul echipament dedicat pentru comunicarea video in 2003, iar de-a lungul anilor obiectvul a fost de a-l transforma intr-un dispozitiv smart, cu functionalitati si functionare de cea mai inalta clasa, care sa se integreze nativ cu aplicatiile cloud si sa poata furniza clientiilor –in activitatile si rutina zilnica – un nivel maxim de calitate si stabilitate.

Pentru ca un hardware sa atinga nivelul excelentei in functionarea si utilizarea curenta, dezvoltatorul trebuie sa fie ‘obsedat’ de ‘satisfactia’ clientului.

Un articol recent mentiona faptul ca Google are o divizie de testare si identificare de neregularitati pentru echipamentele harware utilizate. Seful departamentului respectiv admitea faptul ca Google este foarte preocupat sa identifice in avans eventualele nereguli, pentru ca – intr-un mediu ca al lor – probleme care intr-un alt context ar putea fi minore sau aparent nesemnificative, risca sa aiba efecte amplificate.

Exact aceste ‘probleme minore’ cu care – poate – un echipament ar putea functiona aproape de parametri normali, sunt acelea care definesc determinarea si angajamentul unui producator dedicat de hardware. Lipsa de focus si incapacitatea de a imbunatati rapid experienta utilizatorului, conduce implicit la pierderea clientului. Realitate valabila pentru orice producator de hardware.

Concluzia acestei povesti este ca intregul proces de realizare si finisare a unui echipament hardware este unul laborios, care poate dura – uneori – chiar mai mult decat viata comerciala a acestuia. Si totusi, efortul este meritoriu, dat fiind rezultatul final: satisfactia clientului, in fiecare zi.

Preluare din articol semnat de Craig Malloy, de pe blogul lifesize: https://www.lifesize.com/en/video-conferencing-blog/hardware-is-hard

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii