fbpx

Lifesize Go: O solutie de videoconferinta gratuita, flexibila si rapida


LifeSize a anuntat recent lansarea Lifesize Go, o solutie potrivita pentru orice companie si organizatie, rezultatul experientei a 30 de ani de inovatie si testare in industria solutiilor de videoconferinta.

Experienta de videoconferinta a devenit o practica curenta in randul organizatiilor in ultimii ani. Totusi, exista momente cand conectarea video nu este atat de facila pe cat ar trebui sa fie. Din ce in ce mai mult, utilizatorii de business se asteapta ca instrumentele utilizata la locul de munca sa fie la fel de simple si intuitive ca si cele pe care le folosesc in viata personala.

Ce este Lifesize Go?

Cu Lifesize Go colaborarea este mai usoara decat oricand. Este, in primul rand, o experienta mobila menita sa faciliteze colaborarea video, atat pentru intalniri programate, cat si pentru intalniri ad-hoc, de pe orice dispozitiv, totul gratuit.

Spre deosebire de alte servicii alternative, Lifesize Go este proiectat in jurul a trei principii cheie:

Videoconferinta 100% free, fara nici o obligatie
Lifesize are convingerea ca pe piata trebuie sa existe o optiune care sa permita oamenilor sa se conecteze video fara obligatii de plata si fara restrictii.

Actualele servicii de comunicatii video gratuite vin cu diferite restrictii. De exemplu, unele limiteaza apelurile la 40 de minute. Cu Lifesize Go, videoconferinta poate dura oricat este nevoie si pot participa pana la 8 parti. Alte servicii permit gazduirea gratuita a un anumit numar limitat de intalniri inainte de a impune un abonament. Cu Lifesize Go, puteti gazdui un numar nelimitat de intalniri. Chiar daca vor exista anumite caracteristici avansate, functionalitati sau servicii contracost, solutia de baza Lifesize Go va ramane gratuita.

O experienta facila si rapida de videoconferinta

In prezent, coordonarea unui apel video este o propunere sociala incomoda, care necesita adesea o coordonare avansata, descarcare de aplicatii si follow-up pentru a asigura suport participantilor in depasirea cu succes a eventualelor obstacole tehnice. Lifesize Go ofera o solutie mult mai usoara de a realiza intalniri, fara batai de cap.

 

Pentru a initia o intalnire Lifesize Go, pur si simplu initiati apelul din browserul dvs., copiati URL-ul intalnirii si comunicati-l invitatilor prin e-mail, prin SMS sau prin chat. Asta este tot. Nu este necesara descarcarea sau instalarea nici unei aplicatii.

Prin eficientizarea experientei de gazduire si conectare, opt participanti se pot intalni intr-un apel video in doar cateva secunde. Se evita astfel pierderea primelor cinci minute dintr-o intalnire, in care altfel gazda se straduieste sa asigure conectarea cu succes a tuturor.

O solutie flexibila pentru orice tip de utilizator si pentru orice dispozitiv 

Lifesize Go a fost proiectat pentru a rula pe orice sistem de operare si in browserele cele mai frecvent utilizate. Ruleaza excelent pe Chrome si Safari. Ruleaza fara nici o dificultate atat pe dispozitive mobile, cat si pe desktop-uri. Merge grozav pe iOS, Android, Mac si PC.

Este suficient de flexibil pentru intalnirile mobile in miscare, oferind totodata o definitie inalta, demna de orice intalnire critica cu clientii sau cu partenerii. Si, important, are la baza cele mai inalte standarde open, o retea cloud de nivel enterprise, o arhitectura securizata care include criptare end-to-end, ceea  ce diferentiaza solutia Lifesize de orice alta solutie similara competitoare (gratuita sau contra-cost).

Lifesize Go devine astfel o unealta moderna si puternica pentru echipele care au nevoie de conectare si colaborare, indiferent daca acestea apartin unor companii mari, sau sunt asociate unor grupuri de proprietari de afaceri mici sau chiar persoane independente. Indiferent de sectorul sau domeniul de activitate, profesionistii moderni au nevoie de videoconferinte gratuite, rapide si flexibile.

Sursa.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii