fbpx

Lifesize Icon 300 castiga premiul Good Design


Sistemul de conferinte video Lifesize® Icon 300 ™ pentru salile de conferinta de mici dimensiuni a avut un 2019 incarcat, incepand cu lansarea sa la Enterprise Connect si culminand cu titlul Good Design acordat de Muzeul de Arhitectura si Design din Chicago, in cooperare cu Centrul European de Arhitectura, Arta, Design si Studii urbane.

 

Premiile Good Design reprezinta unul dintre cele mai importante programe internationale dedicate proiectarii de produse, cu o traditie de peste 69 de ani. In 2019, Icon 300 s-a remarcat intr-un domeniu care a avut un numar record de participanti la „cei mai importanti producatori si firme de grafica si design industrial” reprezentand masa cea mai importanta si critica de corporatii influente din industria designului, din peste 47 de tari. Juriul urmareste excelenta ca durabilitate, design superior si functionalitate inegalabila pentru produsele comerciale.

„Programul Good Design din acest an recunoaste munca a mii de designeri si producatori din intreaga lume care au proiectat produse exceptionale, la nivel global”, a declarat Christian Narkiewicz-Laine, presedintele muzeului Chicago Athenaeum. „Din 1950, Good Design a devenit un reper recunoscut la nivel international si un simbol al designului remarcabil, care serveste ca referinta pentru publicul interesat de design de calitate in economia noastra globala.”

Cu un an inainte, Lifesize’s Icon 700™ a castigat titlul Good Design, precedat de premiul Red Dot.

„Plecand de la standardele extrem de ridicate impuse de Icon 700, stiam ca Icon 300 trebuie sa fie cu totul special”, a spus Chiara Menesatti, directorul product management Lifesize. „Ingeniozitatea, functionalitatea si principiile de proiectare a sunetului s-au reunit pe masura ce echipele noastre de produs, inginerie si proiectare au creat un sistem elegant de camere sustinut de calitatea si fiabilitatea de varf impuse de Lifesize din industrie. Folosind Icon 300, clientii pot dota salile de colaborare video cu o tehnologie care functioneaza si arata excelent.

Parte din noua generatie de sisteme Lifesize de camere cu capacitate de 4K, Icon 300 este optimizat pentru spatii de sedinte, cum ar fi salile de conferinta de dimensiuni reduse. Lentilele si campul vizual intentionat ultra-lat rezolva necesitatile spatiilor mici printr-un design care permite montarea simpla pe un perete deasupra sau dedesubtul afisajelor din sala. Configurarea simplificata plug-and-play, controlul intuitiv si posibilitatea de partajare completa a continutului 4K, conferintele video HD si sunetul audio de inalta fidelitate completeaza designul premiat al sistemului Icon 300.

Pentru un plus de inspiratie puteti consulta lista completa a castigatorilor titlului Good Design in 2019.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii