fbpx

Lifesize Icon 450 premiat pentru inovatie, la Best in Biz 2017


Noul produs Lifesize Icon 450 a obtinut premiul de bronz la categoria Most Innovative Product of the Year din cadrul evenimentului international Best in Biz Awards 2017. Acest eveniment se constituie ca un program independent de business la nivel global, in care juriul este constituit din analisti de piata si reprezentanti ai presei.

Lifesize Icon 450 este un produs care intelege transformarile cele mai recente ale spatiului de lucru: tot mai multe organizatii opteaza pentru spatiile ‘hibride’ de lucru, care combina spatiul privat, spatiile inchise si spatiile deschise.

Conform studiilor realizate de Frost & Sullivan, la nivel global exista peste 30 de milioane de sali de conferinta de dimensiuni reduse, dintre care – cele mai multe – sunt spatii inchise, dedicate. Nu este un secret, spatiile mici sunt si cele mai dificil de echipat cu tehnologie de colaborare (tocmai din cauza limitarilor de spatiu) si, de aceea, cele mai multe companii fac eforturi pentru a putea explica preturile prohibitive presupuse de tehnologiile traditionale atunci cand vine vorba de echiparea unor astfel de incaperi.

Tocmai pentru aceste situatii, Lifesize vine cu solutii inovative!

Noul produs Icon 450 a fost creat pentru a rezolva toate necesitatile, exigentele si limitarile impuse de un spatiu restrans. Camera video are un senzor automat de incadrare a imaginii, care are capacitatea de a surprinde intreaga camera si toti participantii intr-o singura imagine. Camera manuala, de asemenea, are instrumentele de control necesare care permit utilizatorilor modificarea pozitiei. Icon 450 este dotata, in plus, si cu lentile de unghi larg, cu unghi de acoperire de 82 grade pe orizontala si 59 de grade pe camp vertical – ceea ce, in cele mai multe cazuri – acopera complet necesitatile unui sali de conferinta de dimensiuni reduse.

Dincolo de inovatiile aduse la nivel de redare a imaginii, produsul Lifesize ofera o gama larga de caracteristici extrem de utile pentru colaborarea echipelor de lucru: integrarea cu calendarul, posibilitatea de a adauga propria camera video HD sau telefon la sistemul Microsoft® Office 365®, integrarea cu calendarele existente in Google Apps for Work™ sau Microsoft® Exchange 2013 etc.

Usor de utilizat si intuitiv, Lifesize Icon 450 transforma spatiul de colaborare in experiente productive si reduce semnificativ timpul alocat de catre departamentul IT, necesar in alte situatii pentru instruire si interventii.

Mai multe detalii care explica premiul pentru inovatie acordat produsului Lifesize Icon 450, gasiti AICI.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii