fbpx

Lifesize introduce noi sisteme pentru a aduce videoconferinta 4k si partajarea continutului in spatii de intalniri de toate dimensiunile


Solutiile de ultima generatie pentru cloud au facut ca videoconferinta de 4K sa devina o realitate pentru salile de intalniri mici, mijlocii si mari.

 

Lifesize®, un inovator global al solutiilor de colaborare video, a anuntat pe 18 Martie introducerea in portofoliu a noilor sisteme, Icon 300 si 500, cele mai recente echipamente de generatie urmatoare din familia Lifesize, dupa ce, la sfarsitul anului trecut, anunta lansarea sistemului Icon 700 dedicat spatiilor mari.

Noile sisteme Icon 300 si Icon 500 extind portofoliul Lifesize de solutii compatibile cu 4k, aducand experiente de colaborare imbogatite in spatii de intalniri mai mici si spatii de intalnire medii, intrucat organizatiile extind videoconferinta dincolo de sala de consiliu.

Frost & Sullivan estimeaza ca exista mai mult de 32 de milioane de spatii de intalnire de tip huddle rooms in intreaga lume. Cu toate acestea, mai putin de doua procente din acest tip de camere sunt echipate video. Se estimeaza ca pana in 2022, spatiile de intalniri de tip huddle room vor reprezenta 70% din totalul spatiilor pentru intalniri, companiile cautand sa implementeze solutii rentabile, menite sa imbunatateasca colaborarea video interna si externa si partajarea continutului in aceste spatii de intalnire mai mici.

« Astazi, intalnirile devin tot mai scurte, dar mult mai dese si mai putin structurate, angajatii conectandu-se remote, colaborarea intamplandu-se cand este real nevoie, nu la intervale prestabilite » , declara Craig Malloy, CEO Lifesize. « Spatiile de intalnire mai mici si cele de tip huddle room joaca un rol critic in colaborarea organica, dar nu sunt la fel de bine echipate tehnologic ca spatiile mari de intalnire. Companiile au nevoie de solutii eficiente ca si cost pentru a le oferi angajatilor calitate video care sa rivalizeze cu experienta intalnirilor directe alaturi de o interfata inuitiva, familiara care sa faca din video conferinta o a doua natura. »

«4k de la cloud la endpoint este un diferentiator pentru Lifesize », declara Rob Arnold, analist Frost & Sullivan. « Clientii ar trebui sa perceapa 4k ca o modalitate de a-si dovedi investitiile in viitor”.

Noua linie de sisteme Lifesize ofera cea mai buna experienta de intalniri pentru spatiile de intalniri mici (Icon 300) , mijlocii (Icon 500) si mari (Icon700).

Proiectate pentru a functiona in cloud, sistemele Icon Lifesize sunt permanent upgradate avand suport 24/7/365 si oferind clientilor relaxare si update-uri periodice.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii