fbpx

Lifesize introduce un nou program de SLA


Lifesize a introdus un nou program de SLA care acopera conectivitatea si disponibilitatea serviciilor in cloud Lifesize, asigurandu-si clientii ca downtime-ul neplanificat va fi mai putin de 0,1% procente pe luna. In cazul in care Lifesize nu-si indeplineste Angajementul de Disponibilitate intr-o luna calendaristica, clientul va primi o nota de credit, calculata conform tabelului de

Lifesize a introdus un nou program de SLA care acopera conectivitatea si disponibilitatea serviciilor in cloud Lifesize, asigurandu-si clientii ca downtime-ul neplanificat va fi mai putin de 0,1% procente pe luna.

In cazul in care Lifesize nu-si indeplineste Angajementul de Disponibilitate intr-o luna calendaristica, clientul va primi o nota de credit, calculata conform tabelului de mai jos, astfel incat Lifesize va credita o luna de abonament clientului la urmatoarea reinnoire a abonamentului.

DISPONIBILITATE NOTA DE CREDIT SERVICE
< 99.9% 10% din valoarea unei luni de abonament
LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii