fbpx

Lifesize prezent la congresul EuroCloud Europa 2016


Veracomp si Lifesize vor participa la Congresul EuroCloud Europa, un eveniment de renume international organizat in premiera in Romania.
Lifesize prezent la congresul EuroCloud Europa 2016 1

La inceputul lunii octombrie, Veracomp va fi prezent, alaturi de Lifesize, la Congresul EuroCloud Europa, un eveniment  organizat in premiera in Romania. Euro Cloud este la a saptea editie. La fiecare editie, tara in care se organizeaza evenimentul se schimba. In 2016, Romania este tara gazda, motiv pentru care este o ocazie unica pentru jucatorii din piata autohtona sa participe la acest eveniment, implicit pentru Veracomp alaturi de Lifesize, producatorul solutiei de videoconferinta in cloud.

Peste 800 de vizitatori si invitati din toata Europa vor discuta Strategia Europeana de Cloud si importanta ei in cadrul Agendei Digitale a Europei, modul in care cloud-ul poate ajuta la transformarea Europei intr-o Piata Unica Digitala fara granite, ultimele dezvoltari in materie de protectie a datelor si impactul lor asupra adoptiei cloud la nivel european, acordul US – EU Privacy Shield, dar si subiecte legate de tehnologie, inovatie si viitor (IoT, Big Data, Future Computing).

Evenimentul va plasa Bucurestiul pe harta hotspot-urilor europene de inovatie tehnologica si va promova industria locala si europeana de IT si cloud.

Veracomp va prezenta, pe perioada congresului, tehnologia Lifesize Cloud. Invitam cu aceasta ocazie partenerii din regiune si companiile interesate de solutiile de video conferinta sa ni se alature, o excelenta ocazie de a testa in timp real solutile Lifesize, de a palpa si simti videoul in cloud!

Va invitam sa marcati data in calendar si va asteptam pe 5-6 Octombrie la Romexpo!

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii