fbpx

Lifesize: Ramai productiv pe perioada de vara!


Lifesize: Ramai productiv pe perioada de vara! 1

Suntem in miezul verii si, pe masura ce temperaturile urca, mesajele de “out-of-office” sunt tot mai frecvente si – din nefericire – duc la productivitate in scadere. Pentru cei care intentioneaza sa previna situatiile in care vara loveste cu putere in bunul mers al afacerii, LifeSize a facut o lista de recomandari, extrem de utile pentru reducerea timpilor morti si maximizarea productivitatii.

1. Fii proactiv

Se apropie un termen sau un proiect care necesita semnaturi si aprobari? Fii pregatit si planifica programul tinand cont de planurile de vacante ale colegilor.

 2. Planifica

Comunica si colegilor planurile tale de vacanta asa incat sa nu ii incurci tu pe altii. Un calendar distribuit in cadrul echipei poate fi util tuturor.

3. Tine temperatura sub control

Stiai ca temperatura joaca un rol important in productivitate? Conform studiilor, temperatura intre 21-22 grade Celsius este cea mai potrivita. Pentru cei care lucreaza in spatii deschise si nu au posibilitatea de a convinge administratia, pot sa isi aduca – dupa caz – un ventilator sau un termostat care sa creeze un mediu confortabil.

4. Fii inspirat

Instaurarea verii poate cauza demotivare. The Everygirl este o compilatie TED talks care s-ar putea dovedi extrem de utilia in mentinerea productivitatii.

5. Nu te molesi

Daca esti intr-un domeniu care sufera de sezonalitate, foloseste aceasta oportunitate! Uita-te peste proiectiile si proiectele pentru urmatorul trimestru, organizeaza-ti biroul, casuta postala electronica, fisierele in foldere etc. Curatenia de acum iti va prinde foarte bine atunci cand va veni perioada super-aglomerata.

6. Fii flexibil

Craig Malloy, CEO-ul companiei LifeSize, a scris vara trecuta un articol despre Fast Company despre cat de important este sa ramai flexibil in lunile de vara. Studiile au indicat faptul ca angajatii care si-au schimbat pe perioada verii programul de lucru (vinerea scurta) au avut o productivitatea superioara.

7. Testeaza

Perioada verii este ideala pentru a face tot felul de teste si incercari pentru diverse proiecte pe care sa le poti lansa apoi in toamna. Fie ca este vorba de o aplicatie de notite, un newsletter de client sau o aplicatie de videoconferinta, acum poti testa mai bine optiunile si poti face eventuale ajustari.

8. Tine intalnirile sub control

Nu lasa ‘apatia de vara’ sa transforme intalnirile intr-un sirop. Daca tot ai intalnirii fa-le sa fie utile. LifeSize iti recomanda si un ghid pe aceasta tema: How to Own Your Meetings Guide.

Sursa: https://www.lifesize.com/video-conferencing-blog/productive-in-the-summer/

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii