fbpx

Lifesize recunoscuta pentru inovatie in tehnologie de catre Golden Bridge Business si Innovations Awards


Inovatia se afla in centrul a tot ceea ce face Lifesize. De fapt, este una dintre cele patru valori ale companiei “Generati inovatie permanenta". Golden Business si Innovation Awards au recunoscut acest lucru si au acordat aplicatiei Lifesize statutul de Bronze pentru Inovatii in Tehnologie - Servicii IT.

Aplicatia Lifesize abordeaza atat nevoile utilizatorilor finali, cat si ale administratorului IT, oferind solutii de conferinte si colaborari simple, sigure si fiabile oriunde, pe orice dispozitiv.

Sistemele premiate ale camerei Lifesize de inalta definitie si sistemele de telefonie, combinate cu aplicatia bazata pe cloud, creeaza cea mai buna experienta in orice tip de sala de intalniri. In timp ce aplicatia Lifesize si seria Lifesize® Icon ™ sunt potrivirea perfecta, Lifesize ofera, de asemenea, interoperabilitate intre instrumente de colaborare populare si alte tehnologii de conferinta, astfel incat investitiile terte existente ale clientilor sa poata fi in continuare rentabile.

Pe parcursul anului trecut, aplicatia Lifesize a suferit multe imbunatatiri, care vor continua si in 2017.

Aplicatia Lifesize a suferit o revizuire majora pentru a putea include o interfata de utilizator complet nou proiectata si noi feature-uri, precum: cautare globala, acces rapid la contactele recente si favorite si caracteristici de prezentare mult imbunatatite.

Toate aceste inovatii au adus Lifesize premiul Bronze la gala sustinuta pe 18 septembrie in San Francisco. Lista castigatorilor se poate vedea pe site-ul evenimentului:

https://www.goldenbridgeawards.com/world/

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii