fbpx

Lifesize, Vizionar in Cadranul Gartner, pentru solutiile de Intalnire


Lifesize, un inovator global al colaborarii video si al solutiilor de productivitate pentru intalniri, a anuntat ca a fost numit Vizionar in Cadranul magic 2019 Gartner pentru pentru solutiile de meeting.

 

Furnizorii din raportul Magic Quadrant sunt evaluati pe baza exhaustivitatii viziunii si a capacitatii de a executa; acesta este al doilea an consecutiv in care Lifesize a fost inclus.

„Consideram ca recunoasterea de catre Gartner a Lifesize ca Vizionar in cel mai recent cadran magic pentru solutii de intalnire este o validare a progreselor pe care le-am facut in furnizarea de experiente puternice de intalnire si colaborare echipelor din companiile de toate dimensiunile de pe glob”, a spus Craig Malloy, CEO Lifesize. „Dedicarea noastra continua pentru inovatia de varf a sistemelor moderne de sali de sedinte, a software-ului de conferinta video si serviciilor de comunicare bazate pe cloud transforma modul in care clientii nostri isi desfasoara activitatea.”

Potrivit raportului, „Cumparatorii solutiilor de intalniri video sunt din ce in ce mai interesati de solutii convergente care sa ofere audio incorporat, impreuna cu capabilitati video si de colaborare (de exemplu, partajarea ecranului, whiteboard virtuale). Focusul pietei s-a indepartat de la categoriile restranse bazate pe mecanisme de livrare catre un acces mai larg si omniprezent. Tehnologiile de intalnire s-au dezvoltat in ultimii ani pentru a permite utilizatorilor sa beneficieze de experientele de colaborare, fie ca folosesc sisteme de camere de videoconferinta, stau la birou utilizand clienti desktop sau clienti web sau acceseaza de pe dispozitive mobile. ”

Lifesize ofera solutii de conferinta video care permit experiente de intalnire video de calitate 4K, content sharing pentru clientii din peste 100 de tari printr-un ecosistem de parteneri in dezvoltare. Echipamentele de meeting-room, software-ul si serviciile companiei permit utilizatorilor si echipelor IT sa gazduiasca, sa se alature si sa gestioneze conferinte video, audio si web printr-o singura platforma bazata pe cloud.

Raportul Gartner poate fi accesat aici.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii