fbpx

Lifesize: Zoom in – Zoom out


Zoom in

Cum v-ati simti stiind ca cineva poate prelua, remote, controlul camerei laptopului dumneavoastra?

Cu siguranta, pentru Zoom este o perioada dificila. Pentru cei care nu urmaresc stirile tehnice, in urma cu doua saptamani, o vulnerabilitate grava a fost dezvaluita public despre Zoom de Jonathan Leitschuh. Daca aveti un Mac si ati instalat Zoom, atunci laptopul dumneavoastra poate fi fortat sa va deschida clientul si camera Zoom. Pentru a inrautati lucrurile, dezinstalarea Zoom a fost … imposibila.

Cu siguranta, utilzatorii aplicatiei de videoconferinta Zoom, sunt nervosi si suparati.  Vulnerabilitatile solutiilor Zoom au fost raportate pe scara larga in mass-media, iar clientii sunt, evident, in cautarea altor solutii.

Iar competitorii Zoom au raspuns rapid. Inclusiv Lifesize.

Zoom out

Clientii Zoom pot trece astazi la Lifesize fara sa mai astepte pana la expirarea contractului lor Zoom. Suma ramasa in contractul Zoom va fi creditata. Contractul Lifesize incepe imediat.

Ce au de castigat clientii care migreaza de la Zoom la Lifesize ?

O solutie sigura, fara vulnerabilitati. Rezolutie 4k, cloud content sharing, wireless sharing, scheduling si  digital signage – avantaje competitive unice ale solutiei Lifesize.

 Vizualizare specificatii >>

 

Revizuiti-va portofoliul de servicii pentru a va asigura ca veti indeplini cele mai stringente solicitari ale clientilor dvs si profitati de ofera unica Lifesize. Ne cunoasteti deja- suntem aici si va stam la dispozitie.

Lifesize: Zoom in – Zoom out 1
Dan Rotaru

Brand Manager Lifesize, Veracomp

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii