fbpx

Mai multa forta si flexibilitate pentru mediile SAP HANA®


Solutiile de virtualizare open source de top de la Red Hat sunt acum certificate pentru a procesa volumele mari de date virtualizate in SAP HANA, generand eficacitatea consturilor, performanta ridicata si scalabilitate pentru operatiunile care ruleaza in companii cu infrastructuri complexe.

Red Hat a anuntat recent ca solutia Red Hat Virtualization ofera suport pentru platforma SAP HANA®, una dintre cele mai importante platforme utilizate pentru dezvoltarea aplicatiilor si a datelor la nivel enterprise. Red Hat ofera acum un sistem de operare (Red Hat Enterprise Linux for SAP HANA) si un hypervisor, ambele validate pentru utilizarea in mediile SAP HANA, oferind un nivel de standardizare deschisa organizatiilor care doresc o gama mai larga de solutii virtualizate, eficienta operationala si costuri reduse cu centrele de date.

“Pentru a putea furniza fiabilitatea si performanta asteptate de clientii nostri de la serviciile financiare si cele de asigurari pentru tranzactiile critice, am avut nevoie de o platforma robusta de virtualizare. Alegerea virtualizarii Red Hat inseamna – pentru noi – ca putem utiliza o solutie precum SAP HANA cloud, la nivelul de performanta cerut de clientii nostri si, in acelasi timp, eficient din punct de vedere al costurilor,” afirma Christoph Theis, Director servicii SAP, Finanz Informatik Technologie Services.

Dat fiind ca Red Hat Virtualization sta la baza multor tehnologii informatice din ultima generatie de solutii Red Hat, aceasta capabilitate va permite clientilor sa isi standardizeze portofoliul de solutii Red Hat pentru implementarile SAP HANA. Acest lucru va facilita o flexibilitate superioara a operatiunilor cu volume mari de date si o extindere a optiunilor care vizeaza scalabilitatea operatiunilor IT cu grad mare de dificultate.

Gunnar Hellekson, Director, Product Management, Platforms Business Unit, Red Hat afirma:
“Red Hat este hotarat sa ofere clientilor sai posibilitatea de a alege la toate nivelele tehnologiei, de la cele de baza precum sistemul de operare si hypervisor pana la solutii de generatie viitoare, construite pe containere Linux si OpenStack. Red Hat Virtualization for SAP HANA demonstreaza acest angajament prin platforma sa scalabila, flexibila si deschisa, pe care pot rula volume mari de date si aplicatii asociate, fara a fi necesar un echipament hardware dedicat sau o aplicatie software lock-in.”

Sursa

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii