fbpx

Management centralizat simplificat al fisierelor cu Infortrend Office Shared Storage


Infortrend® Technology a lansat recent o solutie de stocare care faciliteaza stocarea partajata a fisierelor si centralizarea fisierelor si a backup-ului la nivelului grupurilor de lucru.

 

Sistemul de stocare EonStor GS/GSe/GSe Pro office shared storage  este conceput pentru a simplifica colaborarea pe proiecte, stocarea si gestionarea fisierelor de lucru, in special pentru intreprinderile mici si mijlocii care se confrunta adesea cu provocari, cum ar fi infrastructura IT imperfecta sau cresterea imprevizibila a afacerii.

Pe de alta parte, managerul IT poate, de asemenea, sa aloce, sa urmareasca si chiar sa extinda modul in care angajatii utilizeaza stocarea, ceea ce face ca gestionarea datelor sa se realizeze fara efort. In plus, cu toate fisierele stocate in spatiul de stocare partajat, protectia RAID suportata asigura accesul normal la date, chiar daca hard disk-ul este deteriorat. De asemenea, stocarea partajata accepta functia de instantanee cu mai multe versiuni, precum si backup-uri de date off-site si cloud pentru a garanta ca datele pot fi restaurate in urma unor accidente sau stergeri eronate.

Sistemul office shared storage are instalare si configurare simple si rapide, in comparatie cu setarile complicate ale unui sistem standard de stocare. Mai mult decat atat, cu EonOne management software administratorul poate configura cu usurinta partajarea fisierelor, cota de stocare a utilizatorilor si protectia datelor.

“Fie ca este vorba de partajarea fisierelor de birou, backup-ul calculatorului personal sau discul de retea, noul sistem reprezinta o solutie simpla, fiabila si flexibila pentru mediile de lucru ale IMM-urilor”, a declarat Thomas Kao, Senior Director of Product Planning.

Caracteristici generale:

  • Stocare centralizata de fisiere
  • Partajare in timp real a fisierelor
  • Protectie completa a datelor
  • Disponibilitate si scalabilitate superioare
  • Management facil si utilizare usoara
  • Solutie completa

Mai multe detalii despre noul produs Infortrend, gasiti pe pagina dedicata Office Shared Storage.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii