fbpx

Microfonul pentru tavan Clear One primeste premiul pentru produsul de inovatie al revistei Sound & Video 2020


ClearOne a anuntat ca noul sau microfon, BMA 360 Beamforming Microphone Array Ceiling Tile, a fost desemnat castigator la categoria Innovation Product Award de catre cititorii Sound & Video Contractor, o publicatie de top de business americana, citita de zeci de mii de integratori de sisteme audiovizuale.

 

Microfonul pentru tavan Clear One primeste premiul pentru produsul de inovatie al revistei Sound & Video 2020 1Microfonul BMA 360 de la Clearone este prima matrice de microfoane din lume ce este cu adevarat de banda larga, cu raspuns in frecventa stabil si uniform peste intreaga plaja de benzi. Cu ajutorul tehnologiei FiBeam, participantii conferintelor se vor putea bucura de o experienta unica in fidelitate audio peste toate zonele de captura a sunetului precum si in cadrul aceleiasi zone.

BMA 360 are la baza o abordare noua care ofera o noua topologie pentru beam-uri pentru a obtine cu usurinta o acoperire completa de 360 de grade, fara distorsiuni, pentru orice tip de sala si pentru orice aranjament de scaune folosind ClearOne Audio Intelligence. Progresele suplimentare in directia adaptiva ofera o acoperire impecabila a fiecarui participant la conferinta, precum camera tracking.

Pornind de la aceasta tehnologie de baza brevetata care a stat la baza dezvoltarii solutiei ClearOne Beamforming Microphone Array 360, Clear One a lansat recent si linia solutiilor audio pentru acasa si birou Aura™ beamforming array, extinzând astfel beneficiile unei solutii de comunicare si colaborare de nivel comercial la noul si din ce in ce mai important mediu de birou de acasa.

Comunicatul producatorului este disponibil aici.

ClearOne
ClearOne

ClearOne este o companie globala care proiecteaza, dezvolta si vinde solutii de conferinte, colaborare si streaming pentru comunicatii audio si video. Performanta si simplitatea solutiilor sale avansate ofera niveluri fara precedent de functionalitate, fiabilitate si scalabilitate. Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii