fbpx

Microsoft atesta Polycom RealPresence Group Series pentru Office 365


SAN JOSE, CA – 12 iunie 2017: Polycom Inc, lider in solutii de comunicare de afaceri la nivel enterprise, a anuntat pe data de 12 iunie ca Polycom RealPresence Group Series este prima si singura solutie video bazata pe standarde care va fi atestata pentru Microsoft Skype for Business online in Office 365.

Acum, clientii vor avea parte de o experienta a sedintelor Skype for Business imbunatatita intr-un mediu Office 365, datorita solutiilor premiate pentru conferinte audio si video ale Polycom. Cu solutii precum camera Polycom EagleEye Director II care-l urmareste pe vorbitorul activ in sala de sedinte, sunet de inalta definitie si suport pentru doua ecrane, participantii la sedinte vor simti ca sunt in aceeasi camera. Clientii care folosesc RealPresence Group Series vor beneficia de interfata cu utilizatorul si fluxul de lucru familiare ale Skype for Business.

„Solutiile audio si video Polycom ofera echipelor noastre experiente de colaborare de inalta calitate care ne imbunatatesc productivitatea”, a declarat William Adams, Global Infrastructure Manager pentru LORD Corporation. „Valorificarea puterii Microsoft Skype for Business prin RealPresence Group Series ne ofera o multitudine de capacitati pentru sedinte care elimina barierele din calea comunicarii”.

Atestarea ofera o mai mare flexibilitate si putere de decizie privind maniera in care clientii Office 365 resimt experienta sedintelor. RealPresence Group Series se alatura unui portofoliu de solutii video Polycom care colaboreaza cu Skype for Business si Office 365. Polycom va dezvolta un Skype Room System de ultima generatie, Polycom MSR Series, pentru a oferi clientilor o experienta Skype nativa in sala de conferinte. Clientii cu puncte terminale Cisco existente se pot conecta in continuare cu Office365 folosind Polycom RealConnect pentru Office 365 —serviciul care conecteaza in mod unitar punctele terminale ale Cisco, Polycom si a altor furnizori la Skype for Business online.

„Timp de peste 14 ani, Microsoft a fost unul dintre cei mai valorosi parteneri ai Polycom si impreuna am oferit cele mai puternice experiente de colaborare clientilor nostri”, a declarat Amy Barzdukas, Chief Marketing Officer, Polycom. „Aceasta atestare inseamna ca experienta sedintelor Office365 a fost imbunatatita”.

Polycom a dezvoltat cel mai mare portofoliu de solutii voce si video cu peste 40 de solutii integrate direct cu platformele Microsoft, inclusiv Skype for Business la locatie si Office 365, Microsoft Lync, Active Directory si Exchange. Solutiile Polycom Group Series vor fi publicate pe site-ul Microsoft TechNet si in Catalogul de Solutii Partener al Skype for Business pentru Skype for Business online/Office 365.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii