fbpx

Mitel Networks (MITL) va achizitiona Polycom (PLCM) intr-o tranzactie de circa 1,96 miliarde de dolari


Mitel (Nasdaq: MITL) si Polycom (Nasdaq: PLCM) au anuntat ca au incheiat un contract definitiv de fuziune prin care Mitel va achizitiona toate actiunile in circulatie din actiunile comune Polycom intr-o tranzactie in numerar si actiuni evaluata la aproximativ 1,96 miliarde de dolari. Tranzactia este asteptata sa se incheie in al treilea trimestru al anului 2016, in baza

Mitel (Nasdaq: MITL) si Polycom (Nasdaq: PLCM) au anuntat ca au incheiat un contract definitiv de fuziune prin care Mitel va achizitiona toate actiunile in circulatie din actiunile comune Polycom intr-o tranzactie in numerar si actiuni evaluata la aproximativ 1,96 miliarde de dolari. Tranzactia este asteptata sa se incheie in al treilea trimestru al anului 2016, in baza aprobarilor din partea autoritatilor de reglementare, a actionarilor si a altor conditii de inchidere obisnuite.

O companie noua cu viziune comuna pentru comunicatii si colaborari neintrerupte

Industria comunicatiilor trece printr-o perioada de schimbare intensa care reconfigureaza rapid peisajul concurential si elimina barierele dintre pietele discrete anterior si domeniile tehnologiei. Printr-o serie de achizitii strategice,  Mitel a valorificat cu succes dinamica pietei in schimbare si a transformat compania pentru a ajuta clientii sa opereze mai eficient si mai ieftin. Fuziunea dintre Mitel si Polycom va crea un nou lider in industrie care va valorifica leadership-ul recunoscut al lui Mitel ca pionier in comunicatii globale cu marca premium recunoscuta a lui Polycom si portofoliul de prima marime pe piata colaborarii video si a conferintelor.

“Mitel are o viziune simpla – sa ofere comunicatii si colaborare neintrerupte clientilor. Pentru ca aceasta viziune sa devina realitate, asezam metodic piesele de puzzle pentru a oferi o experienta continua clientilor in orice dispozitiv si mediu” a declarat Rich McBee, Director General Executiv Mitel. “Polycom este una dintre cele mai respectate marci din lume si este sinonima cu o calitate superioara si capabilitati inovatoare de conferinta si video care reprezinta acum norma colaborarii de zi cu zi. Alaturi de comunicatiile vocale de ultima ora de la Mitel, compania combinata va avea talentul si tehnologia necesare pentru a oferi cu adevarat solutii integrate firmelor si furnizorilor de servicii in mediile mobile, cloud si in companii.”

Impreuna, Polycom si Mitel sunt asteptate sa aduca o valoare semnificativa actionarilor, clientilor, partenerilor si angajatilor nostri din intreaga lume” a declarat Peter Leav, Presedinte si Director General Executiv al Polycom. “Suntem nerabdatori sa colaboram strans cu echipa Mitel pentru a asigura o tranzitie fara probleme si inovatie permanenta pentru a oferi clientilor nostri locul de munca al viitorului.”

Obiectivul strategic si la scara globala ofera beneficii cheie clientilor

Compania globala combinata va oferi clientilor o experienta tehnologica integrata sustinuta de un ecosistem impresionant de parteneri. Pozitiile cheie pe piata includ:

 • nr.1 in comunicatii de afaceri in cloud (i)
 • nr.1 in extensii IP/PBX in Europa (ii)
 • nr.1 in teleconferinte (iii)
 • nr.1 in seturi Open SIP (iv)
 • nr.2 in videoconferinta (v)
 • nr.2 in sisteme audio instalate (vi)
 • baza instalata de clienti in peste 82% de companii din Fortune 500
 • Integrare profunda a produselor cu solutii Microsoft
 • Implementari mobile in 47 dintre primele 50 de economii ale lumii
 • Portofoliu combinat de peste 2.100 de brevete si peste 500 de brevete in curs
 • Prezenta globala pe cinci continente cu aproximativ 7.700 de angajati in intreaga lume
Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii