fbpx

Noi patente ClearOne


Recent, ClearOne a obtinut o serie de noi patente, inregistrate la U.S. Patent and Trademark Office. Afla care sunt noile patente obtinute de ClearOne in ianuarie 2018 si cum transforma acestea tehnologia in suport pentru o colaborare umana superioara.

Microfon incorporat pentru plafon sau perete

Acest patent – inregistrat de USPTO cu numarul 9.813.806 – descrie un microfon integrat care se poate incorpora in plafon sau in perete si are scopul de a fi utilizat in salile cu tavan sau perete fals.
Mai multe detalii despre acest produs, gasiti aici.

Tehnologie de vorbire

Acest patent – inregistrat la USPTO cu numarul 9.715.873 – poate fi utilizat pentru a crea „caractere din vorbire ” si permite unui utilizator sa isi citeasca mesajele folosind vocea oricarei persoane care a autorizat utilizarea tiparelor de voce pentru discursul sintetic.
Mai multe detalii despre acest produs, gasiti aici.

Sincronizare video

Acest patent – inregistrat la USPTO cu numarul 9.807.408 – reprezinta, in fapt, un mecanism de control al iesirii video si permite – printre altele – ca toate toate decodoarele video care redau un flux video sa isi mentina sincronizarea cu encoder-ul, eliminand imaginile sacadate, repetitiile audio si imaginile in reluare. Aceasta inventie este utilizata pe echipamentul tip decoder ClearOne VIEW® Pro D110, cea mai performanta solutie existenta la acest moment in piata in materie de video streaming.
Mai multe detalii despre acest produs, gasiti aici.

Toate aceste patente apartin unui portofoliu mai larg ClearOne care numara in prezent peste 100 de patente inregistrate sau in curs de inregistrare in domeniul procesarii audio si video, streaming-ului audio si video si al tehnologiilor inovatoare de comunicatii. Patentele ClearOne au rolul de a consolida si de a proteja pozitia de lider de piata si demonstreaza capacitatea companiei de a dezvolta tehnologi si produse cu tehnologii varf de gama.

ClearOne
ClearOne

ClearOne este o companie globala care proiecteaza, dezvolta si vinde solutii de conferinte, colaborare si streaming pentru comunicatii audio si video. Performanta si simplitatea solutiilor sale avansate ofera niveluri fara precedent de functionalitate, fiabilitate si scalabilitate. Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii