fbpx

Noi proprietati pentru telefoanele Polycom VVX


UCS 5.6.0 este acum valabil si include proprietati noi pentru clientii Open SIP si Skype for Business.

Polycom UCS 5.6.0 este, in prezent, in industria de telecomunicatii, unul dintre cele mai sofisticate sisteme de operare pentru dispozitivele IP care ruleaza in medii Open SIP sau Skype for Businesss. Sistemul permite partenerilor si clientilor Polycom sa administreze cu usurinta procesele de comunicatii prin intermediul telefoanelor desktop Polycom.

Noua versiune UCS 5.6.0 include o serie de integrari cu BroadSoaft, inclusiv BroadSoft Server Based Call Waiting, Server Based Last Call Return si Remote Party Disconnect Alert Tone, toate avand scopul de a oferi utilizatorilor beneficii suplimentare si o experienta superioara.

UCS 5.6.0 include si noi caracteristici, precum: integrarea si pairing cu adresele MAC, apelare handoff intre VVX si D60 etc.

Pentru clientii care au implementari de Skype for Business, UCS 5.6.0 asigura o serie de imbunatatiri precum: Device Lock, suport pentru codecurile Siren7, Multiple Emergency Dial Plans, Dial Plan Normalization si solutii terte de Single Sing On – toate avand scopul de a imbunatati performantele telefoanelor VVX utilizate impreuna cu Skype for Business, in conformitate cu cerintele Microsoft mentionate in 3PIP (3rd Party Interop Program) .

Pentru a beneficia de noile caracteristici, clientii sunt incurajati sa faca upgrade la noua versiune! Detalii complete legate de noua versiune si avantajele acestui upgrade, le gasiti pe blogul Polycom.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii