fbpx

Noi solutii de livrare a aplicatiilor pentru mediile multi-cloud


Editia BIG-IP Cloud ofera servicii F5 dedicate aplicatiilor, punand accent pe usurinta de implementare, administrare, orchestrare si automatizare.

 

F5 Networks a anuntat recent lansarea BIG-IP Cloud Edition, solutie disponibila incepand cu 31 mai 2018, care rolul de a permite companiilor sa implementeze rapid servicii pentru aplicatii critice, indiferent de tipul aplicatiei si indiferent de mediu. BIG-IP Cloud Edition™ este oferit ca controller virtual de livrare a aplicatiilor (ADC) per aplicatie, care poate aplica si automatiza serviciile bazate pe politici, in fiecare etapa specifica de dezvoltare si de productie. Aceasta abordare va permite detinatorilor de aplicatii sa colaboreze mai bine cu NetOps, DevOps si SecOps intr-un cadru menit sa imbunatateasca semnificativ performanta, disponibilitatea si securitatea tuturor aplicatiilor.

Vizibilitate si capacitati de analiza ale BIG-IQ®.
Solutia F5 bazata pe software permite clientilor sa adauge cu usurinta servicii de „dimensiune corecta” adaptate aplicatiilor individuale, in functie de mediile multi-cloud si de cerintele utilizatorilor. Solutia permite clientilor sa implementeze politici de Advanced Web Application Firewall pentru contracara amenintari sofisticate la adresa aplicatiilor intr-un mod coerent in cloud-urile publice si private.

Serviciile destinate aplicatiilor se dezvolta intr-un model per aplicatie, care permite echipelor NetOps, SecOps si echipelor de dezvoltatori de aplicatii sa implementeze servicii coerente si corecte pentru fiecare aplicatie, indiferent de locul in care se executa aceste aplicatii„, a declarat Kara Sprague, SVP si General Manager, Divizia de business ADC, in cadrul F5. „Exista ideea preconceputa ca beneficiarul trebuie sa aleaga fie multitudinea de servicii, fie implementarea agila si portabilitatea serviciilor. Obiectivul nostru cu BIG-IP Cloud Edition este de a elimina aceasta falsa dihotomie si de oferi echipelor NetOps si SecOps capacitatea superioara de a implementa o gama completa de servicii de management al traficului si de servicii de securitate utilizand un software inteligent, care permite adaugarea cu usurinta a noilor aplicatii in mixul de servicii.”

Principalele caracteristici ale BIG-IP Cloud Edition:

  • Servicii si protectie la nivel enterprise cu solutia software ADC
    • Servicii dedicate aplicatiilor pentru orice tip de aplicatie si orice mediu
    • Catalog de servicii dedicate aplicatiilor pentru automarizarea actualizarilor, a configurarilor si a provizionarilor
  • Vizibilitate per aplicatie, analitice si capabilitati de scalare automata

Cu tehnologii de tipul BIG-IP Cloud Edition si programe precum Super-NetOps, F5 face o declaratie de a colabora pentru a obtine viteze optime de rulare a serviciilor si rezultate superioare in afaceri„, a declarat Zeus Kerravala, fondator si analist principal al ZK Research. „Aplicatiile se pot asocia in continuare cu o „valoare sporita”, dar compania va beneficia in mod extins de servicii si suport pentru urmatorul val de aplicatii care altfel ar ramane limitate la serviciile de baza legate de livrarea aplicatiilor. Mai mult decat atat, constient de peisajul amenintarilor cibernetice, mediul de afaceri va opta pentru extinderea serviciilor de securitate si a serviciilor conexe aplicatiilor enterprise, adaugand astfel o noua dimensiune initiativei F5„.

Disponibilitate
Solutia BIG-IP Cloud Edition va fi disponibila incepand cu 31 mai 2018. Pentru mai multe detalii, contactati distribuitorul local. Detalii oficiale despre solutie, gasiti aici.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii