fbpx

Noua solutie 4U24Bay pentru Media si Entertainment – DS 4024


Infortrend si-a extins recent familia de solutii EonStor DS 4000 cu noul produs 4U24bay - DS 4024, un produs special gandit pentru studiouri si ateliere video care au nevoie de inalta definitie la editarea, inregistrarea si redarea fisierelor video.

Caracteristica de AV Optimization prezenta pe solutiile Infortrend permite preincarcarea si prelucrarea fisierelor in momentul in care se face streaming de date asigurand astfel o performanta de pana la 11,000 MB/s, care echivaleaza cu redarea simultana a 6 videoclipuri in regim de streaming, in format 4k necomprimat.

DS 4000 garanteaza o experienta de control fara probleme, fie in timpul editarii, fie in timpul redarii fisierelor, iar atunci cand este combinata cu o carcasa de extindere cu capacitate de 4U60 poate suporta o capacitate de pana la 4PB, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a salva intregul streaming de fisiere video multimedia si audio.

Pentru alte detalii, consultati pagina producatorului.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii