fbpx

O noua solutie de securizare pentru echipamentele IoT si de tip edge


Extreme Networks a lansat Defender for IoT pentru securizarea echipamentelor edge si IoT.

Defender pentru IoT, care face parte din solutia Smart OmniEdge, poate fi implementat in orice retea de catre oricine, ceea ce inseamna ca nu este necesara nici o expertiza tehnica.

Noua solutie Extreme are vizibilitate in layerele 2-7, permitand utilizatorilor sa segmenteze cu usurinta grupurile de dispozitive IoT in zone sigure multiple, izolate, ceea ce reduce riscul atacurilor cibernetice asupra retelei. De asemenea, utilizatorii pot monitoriza si urmari utilizarea dispozitivului, locatia si roamingul, ceea ce ii ajuta sa reduca riscul atacurilor in zone sensibile ale retelei.

Produsul poate functiona pe orice retea de furnizori IP si asigura protectie in linie a echipamentelor IoT si segmentare prin tuneluri IPSec, fara modificari ale retelei. Mai mult, se integreaza cu Extreme Fabric Connect ™ care permite utilizatorilor sa obtina functii de automatizare a retelei si functionalitati dinamice de autoaparare pentru a eficientiza eforturile de securitate.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii