fbpx

O noua solutie „set and forget”


Arcserve, LLC, primul provider de protectie de date simpla si unificata pentru cloud, medii fizice si virtuale, a anuntat lansarea celei de-a doua generatii de solutii Unified Data Protection (UDP), o solutie de back-up purpose-built (PBBA) cu un raport calitate pret imbatabil si usor de instalat. Beneficiind de integrare completa cu softul premiat Arcserve UDP,

arcserve2

Arcserve, LLC, primul provider de protectie de date simpla si unificata pentru cloud, medii fizice si virtuale, a anuntat lansarea celei de-a doua generatii de solutii Unified Data Protection (UDP), o solutie de back-up purpose-built (PBBA) cu un raport calitate pret imbatabil si usor de instalat. Beneficiind de integrare completa cu softul premiat Arcserve UDP, noua solutie simplifica recuperarea in caz de dezastre pentru echipele IT mici si suprasolicitate ce isi doresc o solutie “set and forget”, dar care sa fie, in acelasi timp, o solutie profesionala enterprise.

Printre avantajele acestei solutii enumeram:

  • Capacitate de stocare expandabila pentru a proteja pana la 240 TBs de date raw
  • Suport pentru servicii publice de cloud si Arcserve cloud
  • Deduplicare de date neparalela pentru a reduce stocarea redundanta
  • Instalare usoara cu wizard, in mai putin de 15 minute
  • Virtual standby, instant failover, bare metal recovery (BMR), redundanta si replicare multi-site cu optimizare WAN

Mai multe detalii aici despre produs, puteti citi aici.

Arcserve
Arcserve

Arcserve este producator de top de software si solutii de management al infrastructurii IT, cu o expertiza extinsa pentru toate tipurile de medii IT – de la mainframe si distributie, de la virtual la cloud. Solutiile Arcserve permit clientilor sa administreze si sa securizeze infrastructura ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii