fbpx

Orange Business Services alege Fortinet Secure SD-WAN pentru extinderea portofoliului


Orange Business Services a ales Fortinet Secure SD-WAN pentru a-si imbogati oferta sa larga de solutii Flexible SD-WAN.
Orange Business Services alege Fortinet Secure SD-WAN pentru extinderea portofoliului 1

Astfel, solutia globala SD-WAN, care ofera solutii corporate de conectivitate agila si multicloud pentru a asigura o experienta superioara a utilizatorului final, va integra solutia Secure SD-WAN de la Fortinet ca o noua optiune tehnologica. Noua solutie ofera companiilor o optiune suplimentara pentru solutii SD-WAN inteligente, cu performanta superioara si securitate firewall de generatie urmatoare.

Divize B2B a Orange Group, Orange Business Services ofera companiilor mari, IMM-urilor si autoritatilor publice posibilitatea sa isi transforme organizatiile prin utilizarea tehnologiei si a informatiilor digitale. Operator de retea si integrator digital, Orange Business Services asigura companiilor acces la noi tehnologii si la inovatii din domenii precum retele de comunicatii inteligente, internetul lucrurilor conectate (IoT), cloud computing, securitate cibernetica, data analytics, machine learning si inteligenta artificiala.

Plecand de la un parteneriat deja consacrat intre Orange Business Services si Fortinet in jurul serviciilor de securitate gestionate, FortiGate Next-Generation Firewall este deja prezent in NextGenHubs implementat de Orange Business Services. Acesta este un element esential al componentei multicloud native pentru SD-WAN flexibil care asigura clientilor conectivitate sigura de la periferia retelei pana la cloud. Actualul parteneriat va furniza companiilor acces la o solutie sigura SD-WAN care integreaza securitatea firewall-ului de generatie urmatoare si functionalitatea SD-WAN intr-o singura oferta. Acest lucru va asigura performante superioare si un randament imbunatatit al investitiei (ROI), o cerinta cheie pentru cei mai multi clienti din piata.

„Suntem incantati sa ne extindem parteneriatul cu Fortinet ca nou partener tehnologic pentru SD-WAN si astfel sa ne completam actualul nostru portofoliul. Aceasta optiune ne permite extinderea ofertei de SD-WAN flexibil pe care am dezvoltat-o pentru a raspunde cererii tot mai mari din partea companiilor de toate dimensiunile, acoperind toate sectoarele si cazurile de utilizare. Cand am decis sa ne extindem portofoliul, am cautat un partener precum Fortinet, care combina SD-WAN si securitatea firewall de generatie urmatoare intr-un singur dispozitiv sau ca functie virtuala. Este un diferentiator cheie care raspunde cerintelor companiilor medii din intreaga lume”, a explicat Anne-Marie Thiollet, Vicepresedinte, Conectivitate, in cadrul Orange Business Services.

Orange Business Services – inovatie alaturi de liderii tehnologici

Orange Business Services, un lider cu o capacitate superiora de executie conform Cadranului Magic Gartner dedicat servicii de retea globala (2019), si Fortinet, un Challanger, cu cea mai extinsa viziune conform Cadran Magic Gartner pentru WAN Edge Infrastructure (2018), isi combina astfel expertiza si talentul pentru a furniza servicii SD-WAN inovatoare si eficiente din punct de vedere al costurilor.

Orange Business Services are la nivel global 25.000 de angajati si opereaza in peste 116 tari. In Romania, Orange Business Services este prezent din 2004.

Comunicatul oficial este disponibil aici.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii